Home / Industria Mobilei  / Livrări 24h din depozitul din România

Livrări 24h din depozitul din România

Începând cu 1 ianuarie, suntem deja reprezentați direct în Romania, prin filiala proprie. Acum, cu un depozit propriu în Timișoara, toate articolele disponibile în depozitul din Timișoara vor fi livrate în 24 de ore.

 

Cel mai bun cant este întotdeauna cantul care nu se vede, iar astăzi, în multe cazuri, este prelucrat un cant ABS cu grosimea de 1 mm.

 

Canturi ABS de 1 mm sunt soluția sigură pentru mobilier delicat. Deoarece la prelucrarea canturilor de 1 mm apare numai o rază mică, acestea sunt adecvate mai ales pentru suprafețe super-mate și foarte strălucitoare precum și pentru suprafețe cu decoruri marcante.

 

În comparație cu canturile mai subțiri cu o grosime de numai 0,8 mm, la producerea cantului ABS de 1 mm există posibilitatea de a imprima mai adânc și de o obține astfel o optică și o senzație tactilă mai realistă a suprafeței cantului. În cazul unui miez de placă grosier, comparativ cu materiale mai subțiri, canturile ABS de 1 mm reduc presiunea fibrelor de lemn, așa-numitul efect telegrafic. Când la un miez de placă grosier se pune problema unui efect perfect de luciu respectiv de mat și a unei suprafețe imobile la cant, se recomandă cel puțin o varianta de 1 mm grosime.

 

 

Noua colecție „One World Collection 2020” de la Swiss Krono o gasiti la Ostermann. Aceasta include 223 de suprafețe diferite uni, din lemn și de design. Noutățile au fost grupate în 4 universuri stilistice. Canturile adecvate pentru noua colecție sunt disponibile la Ostermann.

 

Printre cele în total 223 de suprafețe ale noii colecții „One World Collection 2020“, există 7 decoruri uni noi, 22 decoruri noi de lemn și 18 decorațiuni noi. Cele uni impresionează printr-un aspect catifelat mat. La noile decoruri de lemn s-a pus un accent deosebit pe o reprezentare realistă. Aici se găsesc lângă numeroasele decoruri de stejar și multe noutăți remarcabile de frasin și tei. La decorurile Fantezie se remarcă combinația dintre lemn și element metalice respectiv grafice. Pe lângă acestea există noi reproduceri de metal și piatră. Pentru a-l sprijini pe utilizator în selectarea și combinarea suprafețelor, noile produse au fost grupate în 4 trenduri diferite de design.

 

Indiferent dacă este vorba de culori uni pastel, decoruri realiste din lemn sau de design – canturile adecvate noilor suprafețe se pot găsit rapid și sigur la Ostermann în orice lățime de până la 100 mm. La cerere, canturile sunt puse la dispoziție și cu T-Bar, cu strat adeziv cu topire la cald sau cu strat funcțional pentru aspect optic fără îmbinare. Mărfurile de pe stoc comandate până la ora 16 se expediază din companie în aceeași zi. Desigur, pe lângă canturile Swiss Krono, se găsesc la Ostermann și canturile adecvate suprafețelor de la mai mult de 70 de furnizori diferiți de plăci din toată Europa.

 

 

Plăcile OSB sunt folosite frecvent în amenajări interioare pentru construirea de pereți, tavane și pardoseli. Din ce în ce mai des se văd însă plăci OSB mari și ca suprafață în producția de mobilier. Un motiv pentru Ostermann să preia în sortiment canturile adecvate, având posibilitatea de a alege între cantul de furnir cu o grosime de 1,3mm și cant de ABS de 1mm sau 2mm.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT