Home / Promo  / LIGNA 2019, 5 zile de spectacol pentru prelucrarea lemnului

LIGNA 2019, 5 zile de spectacol pentru prelucrarea lemnului

Peste 90.000 de vizitatori din 100 de țări au venit la Hanovra în perioada 27 – 31 mai 2019, pentru a vedea ultimele progrese ale industriei și pentru a găsi exact tehnologiile și abordările potrivite care le pot ajuta să rămână competitive și să-și dezvolte afacerile.

 

Mai mult de 40.000 de vizitatori au fost din străinătate, un indiciu al caracterului  internațional al spectacolului și o realizare de neegalat pentru orice fel de manifestare la nivel mondial. S-a constatat o creștere semnificativă a numărului de participanți din America de Nord și Asia de Sud-Est.

 

 

1.500 de expozanți din 50 de țări și-au prezentat soluțiile impresionante pentru viitor, făcând inovații tangibile și ușor de înțeles pentru utilizatorii din fiecare sector al industriei.

 

Concentrându-se pe digitizare, automatizare, robotică și aplicații tehnologice de suprafață revoluționare, expozanții LIGNA au jucat un rol major în stimularea progresului tehnologic. Cea mai importantă expoziție din lume pentru fabricile de prelucrare a lemnului, mașini și unelte a dat un impuls considerabil industriei lemnului, deschizând calea investițiilor viitoare. Soluții inteligente, de viitor au fost în topul agendei, iar LIGNA 2019 a demonstrat că utilizatorii de tehnologie devin acum „inteligenți” în ceea ce privește digitizarea și automatizarea. Un accent deosebit a fost pus pe soluțiile integrate care permit companiilor de toate dimensiunile – de la firmele mici de prelucrare a lemnului, la producătorii de dimensiuni mari – să răspundă cerințelor actuale ale pieței și să se pregătească pentru provocările viitoare.

 

Citeste si:

Felder Gruppe a prezentat peste 100 de utilaje la LIGNA 2019 și a arătat soluții practice ale conceptului Industry 4.0

Propunerea BIESSE la LIGNA 2019: integrare, conectare, digitalizare

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT