Home / Decoratiuni  / Lespace redefinește conceptele de inovație, creativitate și unicitate

Lespace redefinește conceptele de inovație, creativitate și unicitate

Studioul de design Lespace din Cluj Napoca aduce o notă distinctivă pe scena designului interior, de la rezidențial la comercial, până la proiecte pentru clinici și spații medicale, spații de joacă și săli de fitness. Lespace.ro a devenit un punct de referință pentru cei care doresc să transforme spațiul într-un mod remarcabil.

 

 

Fiecare proiect prinde viață, pornind de la viziunea Art Directorului Simina Diana Cheteleș în dialog cu expertiza arhitectului George Cenan, aduse la nivel vizual de Vlad Albu-Steiu, care împreună cu echipa se asigură că reflectă viziunea distinctivă a clienților și standardele înalte ale designului interior.

 

 

Viziune Unică și Abordare Personalizată

 

Lespace.ro se diferențiază prin abordarea sa personalizată și atenția la detalii. Fiecare proiect începe cu o consultare amănunțită, în care echipa explorează dorințele și nevoile clientului. Fie că este vorba de un apartament, o clinică modernă sau un magazin comercial, Lespace.ro se asigură că designul reflectă personalitatea clientului, precum și funcționalitatea necesară pentru spațiul respectiv. În plus, Lespace.ro oferă suport complet pentru clienți în procesul de achiziție a produselor, gestionând cu grijă toate aspectele legate de furnizori și asigurând astfel calitatea și consistența fiecărui proiect.

 

 

Diversitatea Proiectelor 

 

Cu un portofoliu divers care demonstrează versatilitatea și creativitatea echipei, Lespace.ro a realizat proiecte rezidențiale care variază de la stilul modern-minimalist la cel clasic și sofisticat. Proiectele comerciale includ spații de joacă pentru copii și săli de fitness, în timp ce proiectele pentru clinici și spații medicale au fost concepute pentru a crea un mediu prietenos și relaxant pentru pacienți și personal.

 

 

Asistență de Șantier și Atenție la Detalii

 

Un alt aspect care diferențiază Lespace.ro este angajamentul său față de asistența de șantier. Echipa nu doar concepe proiectul, ci și supraveghează implementarea acestuia, asigurându-se că fiecare detaliu este respectat cu exactitate. În plus, Lespace.ro oferă suport complet pentru clienți în procesul de achiziție a produselor, gestionând cu grijă toate aspectele legate de furnizori și asigurând astfel calitatea și consistența fiecărui proiect. Această abordare reduce stresul pentru client și garantează un rezultat final de înaltă calitate.

 

Lespace.ro din Cluj-Napoca este mult mai mult decât un studio de design interior. Este un partener de încredere, capabil să transforme spații cu o viziune creativă și unică. Pentru cei care caută un design interior care să reflecte stilul personal, dar și nevoile practice, Lespace.ro este alegerea perfectă.

 

http://www.lespace.ro

 

 

Contact: Lespace.ro

Iuliu Maniu Nr.4, Cluj-Napoca, Romania

Tel: +40727 575 868

office@lespace.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT