Home / Industria Mobilei  / LEMS a deschis cel de-al 70-lea magazin

LEMS a deschis cel de-al 70-lea magazin

LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin LEMS, de acestă dată în Galeria Shopping City din Galați (vis-a-vis de casele de marcat din Carrefour).

 

Noul showroom de mobilă se întinde pe o suprafață de 1.000 mp și a necesitat o investiție de 2,1 milioane lei.

 

 

Clienții pot vedea și încerca multitudinea de configurații de bucătărie, dormitor, living, dining, hol, precum și numeroase modele de fotolii, canapele, mese, scaune, scaune de birou, precum și o gamă diversă de produse complementare cum ar fi electrocasnice și saltele. Designerii LEMET au creat spații care dau impresia de “acasă” tuturor celor care intră în magazinele LEMS.

 

Rețeaua de magazine LEMS propune în mod constant modele noi, culori și finisaje la modă, prețuri accesibile și mobilier configurabil care se pliază pe gusturile și nevoile clienților.

 

Alexandru Rizea, director general LEMET: „Românii urmăresc cu interes noutățile apărute în portofoliul nostru de produse, aproximativ 40 de procente dintre clienți au revenit anual în magazinele LEMS. Principalul nostru obiectiv este acela de a-i oferi întotdeauna clientului mobilă pe gusturile și nevoile sale.”

 

 

 

După deschiderea showroom-ului din Galați, rețeaua de mobilier LEMS a ajuns la 70 de magazine amenajate la aceleași standarde vizuale și de calitate LEMS, cu o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 mp. Evoluția pozitivă a vânzărilor de mobilă pentru compania LEMET se datorează numărului extins de magazine, corelarea tendințelor de design cu nevoile și așteptarile clienților, precum și existența soluțiilor de finanțare.

 

 

În showroom-urile rețelei de magazine de mobilă LEMS există o gamă diversificată de produse de creditare. Partenerii LEMS în ceea ce privește instituțiile de finanțare de pe piață sunt: Raiffeisen Bank, BancaTransilvania, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank.

 

 

Despre LEMET

 

Fabrica LEMET din com. Brebu, Prahova a fost înfiinţată în 1991. În prezent, halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă LEMET este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

 

Compania LEMET a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma LEMET de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.  

 

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • onciu roxana iulie 11, 2018

    am produsele lor Xtend cumparate acum 7 ani si sunt f. multumita. din pacaee in Iasi nu mai au magazin ca am vrut sa mai completez garnitura cu alta piesa . Poate totusi revin

POST A COMMENT