Home / Industria Mobilei  / LEITZ ROMÂNIA are sediu nou. Din 7 septembrie își așteaptă clienții cu promoția de toamnă

LEITZ ROMÂNIA are sediu nou. Din 7 septembrie își așteaptă clienții cu promoția de toamnă

La momentul actual, situația companiei LEITZ România este bună. În lunile iunie, iulie și august a recuperat mare parte din scăderea înregistrată în perioada în care a fost blocată economia.

 

SILVIU COCONU, general manager LEITZ ROMÂNIA„Pandemia ne-a prins în plin proces de mutare din vechea locație în noul sediu, o investiție Greenfield de peste 1 milion de euro, ce a fost gata chiar la începutul lunii martie. Dar, am reușit să ducem la bun sfârșit această mutare și am început cu dreptul munca în noul sediu. Totodată, avem în plan investiții noi, care se referă la achiziția de utilaje performante pentru ascuțirea sculelor diamantate. Din păcate, din cauza pandemiei am fost nevoiți sa amânam deschiderea oficială a noului sediu, prevăzută printr-un eveniment „porți deschise”. Sperăm ca această deschidere să aibă loc în primăvara 2021.”

 

LEITZ comercializează întreaga gamă de scule pentru prelucrarea lemnului, atât pentru mici tâmplari, cât și pentru fabrici performante de parchet, ferestre și mobilă. Compania aduce inovații în fiecare an.

 

 

SILVIU COCONU, general manager LEITZ ROMÂNIA: „Viitorul este complicat din punctul meu de vedere, din cauză că incertitudinii provocate de evoluția virusului i se adaugă și incertitudinea evoluției economiei mondiale. Am reușit să traversăm cu bine perioada de lockdown prin masurile pe care le-am luat. Am evitat problemele în cadrul salariaților prin adoptarea și respectarea normelor de prevenire. Pe de altă parte, am încercat și am reușit să fim aproape de clienți, asigurând service și scule noi pentru toți clienții care au lucrat și au avut nevoie de utilaje. Pregătim acum o promoție deosebită, denumită ”Promoția de toamnă” ce va avea loc în perioada 7- 20 septembrie. În cadrul acestei promoții vom oferi clienților surprize extrem de plăcute.”

 

 

Grupul LEITZ este producătorul lider în lume al sculelor de înaltă precizie pentru prelucrarea lemnului, produselor din lemn și maselor plastice, cu peste 144 de ani de experiență și inovații.

 

Vă așteptăm la noul sediu LEITZ România, B-dul Griviței, nr. 1W, Brașov – 500177, România

Detalii despre produse pe leitz.org

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT