Home / Industria Mobilei  / LEITZ investește continuu pentru a maximiza performanțele și durata de viață a sculelor pe care le produce

LEITZ investește continuu pentru a maximiza performanțele și durata de viață a sculelor pe care le produce

La ediția din acest an a BIFE-SIM, compania prezintă:

 

Freza tocator DT Premium

 

Noua generație de freze tocător DT Premium are o geometrie de tăiere optimizată pentru prelungirea duratei de viață a sculei și pentru reducerea ulterioarelor costuri de service.

 

Freza profilată ProfilCut Q PLUS

 

Cu noul sistem ProfilCut Q PLUS, LEITZ încearcă să reducă costurile de prelucrare pentru clienți cu până la 20%. Noul sistem se adresează companiilor cu volume mari de producție, fiind pretabilă pentru viteze mari de avans.

 

 

Freze unghiulare reglabile

 

LEITZ prezintă freze unghiulare cu coadă, reglabile, disponibile în trei variante constructive pentru optimizarea cerințelor clienților: echipate cu plăcuțe amovibile clasice, cu plăcuțe amovibile HeliCut și cu plăcuțe amovibile diamantate WhisperCut. Cu ajutorul tehnologiei testate în permanență în Centrul de Dezvoltare al companiei,  clienții LEITZ pot obține rezultate spectaculoase la diferite materiale: lemn masiv, MDF, pal melaminat, materiale compozite, etc.

Fondat în 1876 în Oberkochen, sudul Germaniei,  Grupul LEITZ este producătorul lider în lume al sculelor de înaltă precizie pentru prelucrarea lemnului, a produselor din lemn și a maselor plastice. LEITZ deține 10 unități de producție, 36 de companii de vânzare și aproximativ 160 de centre de service, construite în peste 140 de ani de experiență și inovații.

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Stand 103, Pavilion B1!

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT