Home / Industria Mobilei  / Leitz este furnizorul OEM al SCM de panze circulare

Leitz este furnizorul OEM al SCM de panze circulare

 

Producătorul de mașini SCM a ales compania Leitz ca furnizor OEM pentru  pânzele circulare de formatizat. În viitor, toate liniile din seria Gabbiani vor fi echipate cu pânze circulare de la liderul pieței mondiale din Oberkochen. Pentru procesatorii de MDF, PAL, materiale derivate din lemn sau lemn masiv, aceasta înseamnă mai multă calitate, flexibilitate și sustenabilitate în activitatea lor zilnică. În urmă cu aproximativ un an, SCM a început un program de comparație pentru a găsi un partener de scule adecvat pentru utilajul de tăiat și formatizat în pachet al panourilor. Obiectivul: un producător care nu numai că va convinge cu produse remarcabile, dar îndeplinește și cerințele ridicate ale clienților SCM în ceea ce privește disponibilitatea și fiabilitatea.

 

 

Comanda a fost încredințată companiei Leitz pentru pânzele circulare, care a prezentat rezultate excelente în numeroase serii de teste de material și de prelucrare.

 

În opinia managerilor SCM, rețeaua mondială de vânzări și service a Grupului Leitz este o potrivire perfectă pentru producătorul italian de mașini, care este, de asemenea, reprezentat la nivel mondial. Datorită noii cooperări, clienții SCM vor beneficia nu numai de avantajele produselor Leitz în viitor, ei vor putea să reconditioneze sculele uzate aducandu-le la starea lor inițială în cel mai scurt timp posibil, la una dintre numeroasele locații de service Leitz – și toate acestea la calitate de producător.

 

 

 

Leitz este foarte mulțumit de acest parteneriat și vede cooperarea și mai strânsă în viitor ca baza perfectă pentru o dezvoltare ulterioară orientată către utilizator.

 

OEM – Original Equipment Manufacture

 

În urmă cu doar doi ani, Leitz și-a revizuit complet gama de pânze circulare pentru tăierea și  formatizarea panourilor. De atunci, acestea stabilesc standardul de calitate pentru tăierea în tehnologia de formatizare a panourilor. Cu gama sa de produse, Leitz acoperă întregul spectru de aplicații și are instrumentul potrivit pentru fiecare cerință, de la tăierea în pachet până la tăierea panoului individual. Utilizatorii beneficiază astfel de o calitate perfectă de tăiere pentru orice material, de un zgomot semnificativ mai mic, posibilitati multiple de reascuțire și o durată de viață a uneltei cu până la 30% mai mare.

 

 

Fondat în 1876 în Oberkochen, Sudul Germaniei, Grupul Leitz este cel mai important producător mondial de scule pentru prelucrarea industrială a lemnului, materialelor derivate din lemn, plastice, materialelor compozite și neferoase. Spectrul de produse acoperă gama completă de scule de precizie pentru mașini automate. Într-un pachet complet de servicii de consultanță, aproximativ 3.000 de angajați transmit clienților experiența lor in domeniul sculelor aschietoare, îndeplinind astfel cerințele zilnice ale clientilor atat ca furnizor de scule noi cat si furnizor de servicii. Produsele Leitz sunt utilizate în mod regulat în peste 150 de țări. Prin șapte locații de producție în Europa, Asia și America, companii de vânzări și birouri în 36 de țări, o rețea apropiată de 120 de locatii de service cu facilități de producție rapidă, precum și parteneri de vânzări, Leitz este reprezentat pe toate continentele.

 

LEITZ România: B-dul Griviței, nr. 1W, Brașov – 500177, România

leitz.org

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT