Home / Industria Mobilei  / LEITZ aduce inovația în România

LEITZ aduce inovația în România

LEITZ comercializează întreaga gamă de scule pentru prelucrarea lemnului de la mici tâmplari până la fabrici performante de parchet, ferestre și mobilă. Compania aduce inovații în fiecare an, la expoziția reprezentativă pentru industria mobilei, BIFE-SIM.

 

SILVIU COCONU, director general LEITZ ROMÂNIA: „LEITZ România este sucursala din țara noastră a concernului german LEITZ, înființată în 1876 la Oberkochen, în Germania. De atunci s-a dezvoltat în toată lumea ca fiind numărul 1 în domeniul sculelor pentru prelucrarea lemnului. Avem soluții pentru toți clienții, consultanți specializați și oferim service, tot suportul necesar pentru desfășurarea activității de producție. Suntem liderul în acest domeniu și de fiecare dată la târgul de la LIGNA prezentăm foarte multe noutăți. Am adus și aici, la BIFE-SIM, o parte dintre inovațiile anului.”

 

 

Grupul LEITZ este producătorul lider în lume al sculelor de înaltă precizie pentru prelucrarea lemnului, produselor din lemn și maselor plastice, cu peste 143 de ani de experiență și inovații.

 

 

Detalii despre companie și produse pe leitz.org

 

citește și LEITZ investește continuu pentru a maximiza performanțele și durata de viață a sculelor pe care le produce

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT