Home / Industria Mobilei  / LEITZ a inaugurat noul sediu, în prezența partenerilor din România

LEITZ a inaugurat noul sediu, în prezența partenerilor din România

Cu noua clădire din Brașov, LEITZ își îndeplinește visul de a deveni lider în furnizarea serviciilor pentru industria lemnului.

 

Silviu Coconu, general manager LEITZ România:  „Pandemia ne-a prins în plin proces de mutare din vechea locație în noul sediu, o investiție Greenfield de peste 1 milion de euro, care a fost gata chiar la începutul lunii martie 2020. Am dorit să marcăm această realizare și să inaugurăm noul sediu LEITZ printr-un eveniment „porți deschise”, alături de prietenii și partenerii noștri din țară. Ocazia care ne aduce astăzi împreună este expresia dorinței noastre pentru o creștere continuă a companiei, care se bazează pe 5 atu-uri: orientarea spre piață, vânzări directe și service, inovații, calitate și cultura afacerilor.”

 

 

„Ați avut atât de mult succes încât vechea clădire a devenit prea mică și acum putem  sărbători inaugurarea noii clădiri.”

 

Kamml Guenther, CEO LEITZ Austria și responsabil pentru Europa Centrală și de Est: „Este un moment foarte mare pentru mine și mulți dintre colegii mei să sărbătorim inaugurarea noului sediu LEITZ România. D-l Coconu și echipa sa au făcut o treabă excelentă și au readus România pe lista celor mai performante țări din grupul nostru. Felicitări tuturor oamenilor din LEITZ România. Munca voastră și succesul au făcut posibil acest lucru. Mulțumesc, tuturor clienților Leitz România, pentru atâția ani de cooperare de încredere. Întreaga echipă a LEITZ din Germania și  Austria vă urează mult noroc și succes în noua clădire. Vom face tot posibilul să vă sprijinim și să vă ajutăm, astfel încât să vă puteți concentra pe munca dumneavoastră pentru clienții noștri din România.”

 

 

Managementul companiei le-a promis celor prezenți la eveniment că LEITZ  va rămâne un partener de încredere și de performanță în oferirea de noi tehnologii și valoare adăugată măsurabilă. „Suntem bine echipați pentru schimbările afacerilor de mâine. Cu noile condiții de spațiu, avem oportunități excelente pentru a îndeplini complet cerințele clienților atât în zona sfaturilor competente, timpului scurt de livrare, cât și în zona serviciilor post livrare”, a menționat Silviu Coconu, în discursul inaugural.

 

 

Leitz România este o companie cu o cifră de afacere de peste 3,5 milioane de euro împărțită în vânzarea de scule noi și service. La ora actuală cei 32 de angajați au grijă de peste 1000 de clienți.

 

Grupul LEITZ este cel mai mare producător mondial de scule pentru prelucrarea profesională a lemnului masiv și a materialelor pe bază de lemn, precum și a materialelor plastice, metalelor neferoase și materialelor compozite. Ca și companie internațională de familie, LEITZ este prezentă în peste 150 de țări cu aproximativ 4.000 de angajați, care generează o cifră de afaceri de peste 300 de milioane de euro.

 

Noul sediu LEITZ România:  B-dul Griviței, nr. 1W, Brașov

Detalii despre produse pe www.leitz.org 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT