Home / Promo  / La Ostermann se găsesc canturi din furnir aflate puternic în trend

La Ostermann se găsesc canturi din furnir aflate puternic în trend

Printr-o prelucrare personalizată, canturile din furnir devin unicate atractive. Diversitatea Ostermann referitoare la canturile din lemn veritabil oferă aici tâmplarilor multe materiale pentru design. Pe lângă stejar, sunt la modă tipurile de lemn de mahon, tec sau nuc.

 

 

Canturile din furnir punctează în chestiuni legate de sustenabilitate și oferă o flexibilitate deosebită pentru designul final al suprafeței. Vopsea strălucitoare, vopsea mată, ulei sau ceară … totul este posibil. Frumusețea materialului este pusă perfect în valoare abia după înnobilarea meșteșugărească. După aceasta, canturile din furnir și din lemn veritabil devin unicate impresionante. Pentru selectarea canturilor sale din furnir necesare, sectorul meșteșugăresc are la dispoziție la Ostermann peste 60 de tipuri diverse de lemn în multe lățimi și grosimi diverse, precum și diferite suprafețe. De aceea, cel care este în căutarea furnirului personal preferat, ar trebui neapărat să arunce o privire în magazinul online al specialistului în canturi. Aici se afișează toate variantele, cu imagini. Pentru a descoperi diversitatea, se introduce pur și simplu termenul de căutare „#Highlights05” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Tipuri de lemn în culori închise cu potențial de trend

După o lungă perioadă de timp în care tipurile de lemn de culoare deschisă erau la modă în mod predominant, în prezent mobilierul revine la culori închise. Nu este de mirare, deoarece frumusețile de culoare închisă se pot combina bine cu cele de culoare uni mate în tonuri de verde, albastru și roșu de culoare închisă aflate la modă. Tipuri de lemn căutate sunt mahon și nuc. Mai ales la mahon, textura se poate pune în evidență în mod atractiv, prin finisarea cu ajutorul uleiurilor sau cerurilor. Și lemnul de tec de culoare roșiatică se utilizează cu plăcere. Cel care este în căutarea a ceva mai deosebit, ar trebui să vizualizeze în plus și canturile din furnir de salcâm (robinia), wenge sau macassar.

 

Diversitate de lățimi și grosimi

Pentru diferite utilizări și plăci, tâmplarilor le stau la dispoziție la Ostermann canturi din lemn veritabil în multe lățimi cuprinse între 16 și 55 mm. În mod frecvent, canturile din furnir există imediat în patru grosimi (1, 2 și 3 mm, precum și furnir subțire cu grosimea de 0,5 mm).

 

Sfat Ostermann

Desigur, sunt disponibile la Ostermann și furniturile adecvate pentru prelucrarea canturilor din furnir. De la adezivi cu topire la cald pentru prelucrarea mecanizată a canturilor până la adeziv tip aracet REDOCOL greenline Kantol pentru lipirea manuală. În plus, pentru repararea de deteriorări ale suprafețelor plăcilor furniruite sau ale canturilor din furnir sunt disponibile batoane de ceară dură și moale în numeroase culori de lemn.

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT