Home / Design  / La Feliz, magazinul pasionaților de design

La Feliz, magazinul pasionaților de design

Însemnând „fericire” în limba spaniolă, La Feliz este proiectul cuplului Patricio Lix Klett și Celeste Bernardini care -adăugând propria lor colecție de mobilier și corpuri de iluminat – au organizat o expoziție cu vânzare de articole de uz casnic și accesorii, aparținând unora dintre cele mai mari talente contemporane din Buenos Aires, oraș devenit cel mai fierbinte mecca al pasionaților de design.

 

la-feliz-buenos-aires-1

Magazinul, în sine, adăpostit în casa tipic Palermitano din secolul al XIX-lea, este amplasat în patru camere și este amenajat ca un fals cămin, complet dotat cu living și camere de luat masa. Proiectate de proprietarii înșiși, pardoselile magazinului din lemn Pino Tea sunt colorate special pentru a evidenția mărfurile, printre care și piese din renumite studiouri din Buenos Aires, precum: RIES, Taller Posible, Chalé și Oficios Asociados.

 

la-feliz-buenos-aires-2 la-feliz-buenos-aires-3

 

În afară, fațada atrăgătoare este imbrăcată cu plăci metalice care sunt iluminate de o lampă mare, împletită, care atarnă pe trotuarul îngust.

 

la-feliz-buenos-aires-4 la-feliz-buenos-aires-5

 

De la fotografia peisagistică semnată de Matías Lix Klett la tăvile de cupru minimaliste, e greu să părăsești acest magazin cu mâinile goale.
Sursa: www.wallpaper.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT