Home / Design  / La 25 de ani de existență Maison&Objet descifrează viitorul

La 25 de ani de existență Maison&Objet descifrează viitorul

Anul acesta, MAISON&OBJET, târgul internațional bianual de decorațiuni și mobilier de la Paris, sărbătorește 25 de ani de existență. Un reper în domeniu, expoziția se adresează profesioniștilor și dă tonul în amenajările interioare, aducându-i împreună pe unii dintre cei mai reprezentativi designeri din lume.

 

 

Între 17 și 21 ianuarie a avut loc prima ediție MAISON&OBJET de anul acesta. Tematica sub care s-a desfășurat manifestarea a fost (RE)GENERATION.

 

Îmbrățișând viitorul, explorarea comportamentelor noilor consumatori, MAISON&OBJET încearcă să descifreze tendințele, fiind aproape de generațiile X și Y, care cred în sustenabilitate și durabilitate, în reducerea risipei și păstrarea unui mediu sănătos. Eco-friendly și zero waste au fost cuvintele de ordine ale acestei ediții.

 

 

Organizatorii expoziției susțin că fiecare manifestare MAISON&OBJET reunește aproximativ 3.000 de expozanți și peste 85 000 de vizitatori unici, jumătate din afara Franței. Desfășurându-se de două ori pe an, prezentând cele mai noi surse de inspirație și tendințele actuale și viitoare, MAISON&OBJET s-a definit ca un catalizator pentru brand, pentru dezvoltarea și creșterea afacerilor.

 

 

Echipa Revistei MOBILA a vizitat târgul pentru dumneavoastră și vă oferă câteva imagini, pentru a vă introduce în lumea fascinantă a creației, a artei în mobilier și decorațiuni interioare.

 

Articol realizat de Didi Rus, project manager Revista MOBILA

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT