Home / Promo  / KUXA STUDIO: Gamă completă de bucătării clasice și moderne complet echipate

KUXA STUDIO: Gamă completă de bucătării clasice și moderne complet echipate

Bucătăriile sunt produse în Germania și croite perfect pentru spațiul dumneavoastră. Showroom-urile noastre din București și Timișoara funcționează cu o echipă bine închegată de-a lungul a sute de bucătării proiectate și instalate cu grijă, mai ales datorită faptului că fiecare membru pune suflet în activitatea desfășurată.

 

Pe lângă seriozitate, profesionalism și punctualitate, oferim:

 

–  Garanția prețului: Kuxa Studio garantează că oferta sa este cea mai competitivă de pe piață. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună,  ceea ce este important să rețineți când faceți o comparație este că noi vă oferim în echiparea standard accesorii pe care în altă parte le găsiți ca opționale, la cost suplimentar.

 

–  Garanția serviciului: Kuxa Studio vă oferă servicii complete și profesioniste. Vă vom trata exact așa cum trebuie sa fie tratat orice client, fie în România, fie în Germania. Vom fi partenerul dumneavoastră în proiectul de mobilare a bucătăriei și vom face în așa fel încât dumneavoastră să vă puteți concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante.

 

–  Garanția calității: toate produsele noastre sunt fabricate în Germania. Mobilierul are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii furnizorilor și cele 50 de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității.

 

Și pentru că produsele excelente pe care le oferim trebuie însoțite de servicii pe măsură, am crescut o echipă extraordinară, dedicată clientului și rezultatului final. Toți angajații se identifică cu valorile Kuxa și fiecare în parte contribuie, în fiecare zi, la menținerea standardelor de profesionalism pe care ni le-am impus.

 

Ne găsiți în Pavilion B1 stand 229

 

?????????

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT