Home / Promo  / KUFNER – Stabilizare perfectă pentru tapiţeriile din ţesături sau piele

KUFNER – Stabilizare perfectă pentru tapiţeriile din ţesături sau piele

Pentru mobilier de birou sau de reşedinţă privată, textilele Kufner oferă stabilizare perfectă pentru toate tapiţeriile din ţesături sau piele.

 

 

Efect de stabilizare al tapiţeriilor din textile şi piele

Produsele laminate pe suport de burete oferă o înaltă calitate a stabilizării, o viaţă lungă mobilierului dumneavoastră  dar și un plus de confort. Soluţiile Kufner  pot veni, desigur, şi în varianta cu rezistenţă crescută la foc.

 

 

Gândind viitorul

Compania Kufner oferă soluţii care să asigure durabilitate şi confort mobilierului la standarde de calitate gândite pe cerinţe personalizate.

 

 

Kufner este una dintre cele mai inovatoare şi tradiţionale companii textile din lume. Fondată în 1862, a scris istorie prin invenţii şi inovaţii care au schimbat profund lumea textilă. Astăzi, Kufner este una dintre firmele de vârf în domeniul stabilizării textilelor din ţesături şi piele.

 

 

Kufner Romania: Cu lunga noastră experienţă în România, compania oferă servicii excelente şi consultanţă tehnică. Din depozitul Kufner situat la marginea Bucureştiului, în Bragadiru, Ilfov, produsele ajung în maxim 24 de ore în orice oraş din Romania sau Bulgaria.

 

 

Controlăm producţia la fiecare nivel în fabricile proprii din Europa.

 

Kufner Romania .

544 Soseaua Alexandrei •

Sabaru Industrial Park

077025, Bragadiru • Ilfov, Romania

Telefon: +40 0372 732 991

Mobil: +40 (0) 724206468

E-Mail: mvidopol@kufner.com

office-romania@kufner.com

Web: www.kufner.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT