Home / Design  / KRONOSPAN ne dezvăluie noile tendințe în design la BIFE-SIM 2017

KRONOSPAN ne dezvăluie noile tendințe în design la BIFE-SIM 2017

Pal melaminat Trends 16/17
Conceptul colecției noi Trends 16/17 reflectă fuziunea perfectă dintre LEMN, PIATRĂ și METAL și adaugă colecției Kronodesign 11 decoruri noi și moderne de lemn, 6 de metal și 10 modele de blaturi. Acestea sunt inspirate de cele mai recente tendințe în design. Cele 27 de decoruri noi, sunt realizate în trei combinații: Nordic, Luxury și Metropolitan.

 

trends

 

Descoperiți plăcile MDF ale căror suprafețe sunt acoperite cu aluminiu autentic din colecția Kronodesign. Ele reprezintă o nouă linie estetică – un material rezistent, durabil și unic pentru proiecte de design interior ingenioase, adaptabile și atractive.

 

placi compacte

 

Accentele metalice pot aduce o notă selectă în orice context: de la elemente decorative și materiale textile la corpuri de mobilă și spații interioare întregi.

 

Plăci lucioase acrilice – noua colecție

 

Pentru a depăși limitele de percepție a adâncimii, de culoare și nivelurile de reflexie, am conceput o nouă colecție de plăci acrilice lucioase și mate pe suport de MDF, disponibile în 6 nuanțe, adaptate pentru toate domeniile de utilizare care necesită lux, strălucire, asortare și durabilitate. Rezistente la zgârieturi și la acțiunea luminii, au un nivel inegalabil al luciului.

 

Acrylic MDF

 

Plăci compacte de interior

 

Colecția noastră Kronodesign este completată de noi decoruri de plăci compacte de interior, ce îmbină armonios nuanțele uni moderne și minimaliste. Culorile pastelate și tonurile fine de gri pot oferi mobilierului un aer proaspăt, contemporan și în tendințe. Calitățile plăcilor sunt evidențiate și de componenta funcțională, acestea fiind ușor de utilizat în spațiul interior pentru compartimentări, chiar și în medii cu umiditate, având o rezistență crescută în acest sens.

 

aluminiu 1

 

Toate decorurile sunt disponibile pe stoc ACUM!
Află mai multe despre decorurile noastre pe pagina www.kronospan-express.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT