Home / Decoratiuni  / Köber Industries – Tendințele de culoare și finisaje care ne oglindesc caracterul

Köber Industries – Tendințele de culoare și finisaje care ne oglindesc caracterul

Industria mobilei este într-o continuă evoluție, iar tendințele de culoare și finisajele joacă un rol crucial în definirea stilului și aspectului final al produselor din lemn. Iată câteva dintre tendințele actuale în ceea ce privește culoarea și finisajele în această industrie.

 

 

Nuanțe naturale: Paleta de culori inspirată de natură și mediul înconjurător este foarte populară în prezent. Aceasta include nuanțe de lemn deschis, bejuri calde, tonuri de nuc, stejar sau cireș, care păstrează aspectul natural al lemnului și oferă o senzație caldă și confortabilă. Aceste nuanțe se potrivesc cu un caracter sensibil ce apreciază un mediu relaxant și armonios.

 

Culori neutre și tonuri de gri: Culorile neutre și tonurile de gri continuă să fie populare în industria lemnului. Aceste culori elegante și versatile se potrivesc într-o varietate de stiluri și se pot combina cu ușurință cu alte elemente de design. Ele oferă o bază solidă pentru a adăuga accente de culoare și pentru a crea un aspect armonios și rafinat. Nuanțele neutre și tonurile de gri se pliază pe un caracter calm, calculat, exact ce are o înclinație spre eleganță și rafinament.

 

Aspectul vechi și rustic: O tendință semnificativă în industria lemnului este utilizarea finisajelor care imită aspectul vechi, uzat sau rustic. Acestea pot include efecte de îmbătrânire, zgârieturi, fisuri sau chiar vopsele patinate, creând un aspect autentic și nostalgic, care adaugă personalitate pieselor de mobilier sau confecțiilor din lemn. Finisajele antichizate sunt asociate cu un caracter puternic ce apreciază autenticul, dar și frumusețea.

 

 

Produsele Diviziei Wood Coatings

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui finisaj clasic sau doriți să experimentați culori și texturi îndrăznețe, avem produse customizate și soluții inovative pentru a vă transforma proiectele în adevărate opere de artă. Iată câteva dintre produsele noastre:

  • Produse pe bază de apă pentru interior și exterior
  • Produse nitrocelulozice
  • Produse poliuretanice
  • Baițuri și concentrați
  • Produse UV
  • Uleiuri

 

Investim în cercetare

 

Divizia industrială de finisaje pentru lemn „Wood Coatings” este specializată în oferirea de soluții profesionale pentru protecția și finisarea lemnului. Frunizăm către producători industriali de mobilier din lemn masiv, MDF vopsit, pal melaminat vopsit și lacuit și construim parteneriate bazate pe profesionalism și performanță.

 

Colaboratorii noștri sunt firme recunoscute atât în țară, cât și în străinătate, ce produc mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, uși, mobilier pentru copii, mese și scaune. Produsele pentru protecția lemnului oferite de divizia Wood Coatings corespund celor mai inovative tehnologii din domeniul producătorilor de mobilă și satisfac cerințele clienților noștri, care realizează atât mobilier pentru piața din România, cât și mobilier pentru export.

 

Colectivul departamentului de cercetare este compus din profesioniști cu experiență în domeniul finisajelor din industria mobilei. Beneficiem de instruire permanentă și oferim asistență tehnică realizată cu suportul echipei noastre specialiști. Inovația și capacitatea de a adapta produsele în concordanță cu noile tehnologii din domeniu, cu sisteme dezvoltate special pentru linii automate de vopsire și inclusiv utilizarea roboților industriali, ne-au consolidat poziția în industria mobilei ca un partener de încredere. Respectăm cerințele legislative impuse și avem sisteme certificate de institute specializate externe.

 

Suntem aici pentru a vă oferi suport și consultanță în alegerea și dezvoltarea optimă a soluțiilor de care aveți nevoie. Echipa noastră de specialiști este pregătită să răspundă la întrebările dumneavoastră și să vă ofere sfaturi personalizate pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT