Home / Promo  / KDT – the new game changer

KDT – the new game changer

Guangzhou KDT Machinery comercializează utilaje de calitate la prețuri corecte pentru producția de mobilă. Prin reprezentanța sa din România, WoodMatic asigură accesul tuturor producătorilor români de mobilă, la înalta tehnologie CNC.

 

Alin Stefan, administratorul DECORUM, s-a convins de calitatea echipamentelor KDT și a investit într-un CNC de găurire pe șase laturi KDT KD-610HZ.

 

 

„Am participat anul trecut la expoziția Xylexpo de la Milano, unde am interacționat cu Ciprian Iacob, directorul SANITOP. Ulterior i-am urmărit activitatea online, apoi am stabilit vizita cu Radu Munteanu. Împreună am discutat despre o soluție de găurire pentru unul dintre punctele noastre de lucru. Am așteptat momentul oportun, iar la târgul BIFE-SIM 2023 am luat decizia. Utilajul a fost achiziționat din fonduri proprii. Punerea în funcțiune a decurs firesc. După finalizarea târgului, utilajul a luat drumul sediului nostru din Militari. Nu mă așteptam sa fie atât de greu. Am avut ceva dificultăți în a-l descărca, dar cu un stivuitorist iscusit am rezolvat. Tehnicienii de la service au venit la data programata pentru montaj, au instalat CNC-ul și au pus accent pe instruire. Acum, prin investiția în acest CNC vom putea oferi clienților noștri și soluția de găurire, pentru care exista cerere din ce in ce mai mare. Viteza de găurire a acestui utilaj (140 m/min) este uimitoare. Nu credeam că există o astfel de soluție la un buget mai mult decât acceptabil. Noi am investit atât in capacitatea de producție cât și în cea de proiectare. Acum la punctul nostru de lucru din Militari suntem capabili sa proiectam corpurile de mobilier si să introducem în fabricație comenzile pentru debitare, căntuire și găurire, prin scanarea codului QR. Un flux de fabricație modern și la cel mai ridicat standard de calitate. Decorum este o companie orientată către investiții și îmbunătățiri continue. Ne propunem ca, în următorii 5 ani, sa avem prezență națională cu centrele noastre de prelucrare și distribuție și să oferim clienților noștri soluții de materiale și servicii la cel mai înalt nivel. Suntem convinși ca în Woodmatic vom avea un partener de încredere în această dezvoltare și ne dorim sa creștem împreună”, ne-a declarat Alin Ștefan, administratorul DECORUM.

 

 

DECORUM este brandul societății cu capital integral românesc SALMI Ecomob Production. Din 2015, societatea își desfășoară activitatea în domeniul prelucrării și distribuției materialelor și accesoriilor pentru producția de mobilier. Societatea deține 3 puncte de producție, 2 în București (Șoseaua de Centură nr. 66, Halele Mustang Traco și Strada Preciziei nr. 32, Complex Setum, Militari) și unul în Pitești, Strada Depozitelor nr. 39. Toate cele 3 puncte de lucru sunt dotate cu utilaje dintre cele mai performante, care au capacitatea de a prelucra o gamă largă de tipuri de material cu structuri lemnoase, și nu numai, încercând să satisfacă și cele mai dificile solicitări.

 

 

Contactați-ne pentru programări, informații suplimentare și oferte!

Str. Crinului nr 15, Loc. Comănești- Bacău

TEL: 0730 608 994 și/sau 0728 683 665

www.woodmatic.ro | office@woodmatic.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT