Home / Promo  / KANTEX ARAD devine Ostermann

KANTEX ARAD devine Ostermann

Ostermann și Kantex doresc să vă informeze asupra faptului că, începând cu data de 1 ianuarie 2024, în baza unui contract de transfer de afacere, activitatea de prelucrare și comercializare a canturilor de mobilier de la Kantex Arad a fost transferată către societatea Ostermann, cu sediul în Parcul Industrial Artemis, Sânandrei, jud. Timiș.

 

Mai întâi, cel mai important lucru: clientul păstrează toate beneficiile pe care le-a obținut din cooperarea cu Kantex. Deoarece Ostermann are în stoc cea mai mare gamă de canturi de mobilier din Europa, clienții vor beneficia pe viitor de o gamă semnificativ mai diversificată. Astfel, prin intermediul magazinului online Ostermann, vă stau la dispoziție peste 15.000 de articole pentru producția de mobilier. Angajații Ostermann se bucură de creșterea personalului: angajații de la Kantex lucrează acum în noul sediu aflat în apropiere de Timișoara, unde au fost relocate, de asemenea, utilajele de producție existente și depozitul existent. „Mă bucur că aproape toți angajații au fost preluați, iar clienții noștri își vor păstra persoanele de contact cu care s-au obișnuit”, explică Dorin Lupu, administrator KANTEX ARAD S.R.L. „Și noi ne bucurăm de sprijinul noilor noștri colegi și le urăm bun venit în Grupul Ostermann”, adaugă Mirela Bold, directoarea filialei de la Ostermann S.R.L..

 

 

Comenzile se pot fi face prin intermediul acelorași canale ca mai înainte la Kantex. În plus, angajații pot fi contactați acum și prin telefon la numărul de telefon +40 256 702 535, precum și prin e-mail la vanzari.ro@ostermann.eu.

 

Mai multe servicii. Mai multă diversitate.

Ostermann oferă tâmplarului canturi din multe materiale, precum ABS, melamină, acril, linoleum, PP, aluminiu sau lemn veritabil. Livrarea rapidă, fiabilă, se face deja în cantități minime începând de la 1 metru. În plus, fabricile primesc toate canturile și cu un strat funcțional pentru tehnologiile moderne pentru rosturi de îmbinare zero sau cu un strat de adeziv cu topire la cald. Sunt solicitate, de asemenea, mânerele-baghetă, mânerele încastrate și profilurile confecționate la dimensiune. Toate informațiile referitoare la compania Ostermann și la produsele și serviciile care se oferă suplimentar se găsesc pe www.ostermann.eu. Un catalog cuprinzător oferă informații referitoare la gama de produse în continuă creștere.

 

 

Un catalog – infinit de multe soluții

Cele mai bune proiecte iau naștere atunci când poți tot timpul să fii inspirat din nou de imagini sau produse. Această sarcină o îndeplinește noul catalog Ostermann. Pe aproape 400 de pagini, tâmplarii găsesc nu numai cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa, ci și articole necesare în atelier, profiluri tehnice și profiluri pentru mânere, precum și numeroase canale pentru iluminare pentru benzi LED. În 12 capitole se prezintă pe larg compania și toate produsele. În plus, se găsesc multe sfaturi și trucuri importante cu privire la prelucrarea canturilor, precum și selectarea perfectă a adezivilor.

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT