Home / Design  / Jurizarea proiectelor înscrise în etapa CREAȚIE a CNDM

Jurizarea proiectelor înscrise în etapa CREAȚIE a CNDM

Mâine va avea loc jurizarea proiectelor înscrise în etapa CREAȚIE a Concursului National de Design de Mobilier din acest an. Juriul se va întruni la sediul Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București și va evalua cele 54 de proiecte intrate în concurs.

 

88 de persoane s-au înscris la cea de-a XVIII-a ediție a CNDM, respectiv 55 de studenți, 29 de absolvenți și 4 elevi, 66 fiind înscrieri individuale și 22 dintre ei concurând în echipe. Cei mai mulți concurenți înscriși sunt din Iași, respectiv 36, din București și-au anunțat intenția de participare 25, 9 înscrieri vin de la Timișoara, 7 de la Brașov, 6 de la Cluj, câte 2 de la Arad și Neamț și unul de la Satu Mare.

 

Din cauza restricțiilor cauzate de criza sanitară, pentru prima etapă, cea de CREAȚIE, termenul de depunere a proiectelor a fost prelungit până la data de 15 iunie 2020. Până atunci, au fost trimise și înregistrate în concurs 54 de proiecte.

 

►  Etapa 1: Creație                         

– Premiul I: 2.000 lei

– Premiul II: 1.500 lei

– Premiul III: 1.000 lei

– Mențiuni x 3: 500 lei

– Premiul special acordat de Ordinul Arhitecților Filiala București: 1.500 lei

 

Comisia de jurizare

 

Prof. dr. arh. Oana Diaconescu, decan Facultatea de Arhitectură de Interior, UAUIM București, Președintele Comisiei de Jurizare

 

Ing. Rodica Sfâca , director general și proprietar RONEX PRODUCTIE, membru în Consiliul Director APMR

 

Conf. Univ. dr. ing. Alin Olărescu, prodecan Facultatea de Design de Mobilier și Inginerie a Lemnului, Universitatea TRANSILVANIA Brașov, director Centrul de Cercetare „Eco-design de Mobilier și Restaurare”

 

Ing. Andrei Trăistaru, director coordonator Producție LEMET Câmpina

 

Dr. arh. Emil Ivănescu, președinte Ordinul Arhitecților din România – filiala București

 

Produsele vor fi expuse într-un stand special amenajat la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM, care se va desfășura la ROMEXPO, în perioada 17 – 20 septembrie 2020.

 

►  Etapa 2: Prototip – termen final de trimitere: 16 septembrie 2020

– Premiul I: 4.000 lei

– Premiul II: 3.000 lei

– Premiul III: 2.000 lei

– Menţiuni x 3: 1.000 lei

– Două premii suplimentare pentru produse realizate exclusiv cu materiale EGGER România: 500 lei

 

Concursul Național de Design de Mobilier este organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu ROMEXPO, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Facultatea de Arhitectură de Interior,  Universitatea „Transilvania” Brașov – Facultatea de Design de Mobilier și Ingineria Lemnului și Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala București.

 

Sponsori financiari principali: EGGER ROMANIA, LEMET, CASA RUSU, TAPARO

 

Sponsori financiari: ACCESORIA GROUP, ARDUDANA, CAREL WOODWORKS, EAST EUROPEAN TRADE, FAMOS, FELDER GRUPPE ECHIPAMENTE, GRAPHTEC DESIGN, HAFELE ROMANIA, HS BACO PANELS, LEITZ ROMANIA, LEMN PROD EX COM, MS Mașini pentru fabricarea mobilei, NORDARIN PROD COM, ORDINUL ARHITECTILOR  din ROMÂNIA- filiala București, RONEX PRODUCTIE, SIGSTRAT, SIMEX, TEHNOHOLZ GROUP

 

Partener media: REVISTA MOBILA

 

Imagini de la Concursul Național de Design de Mobilier, Editia 2019

    

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT