Home / Industria Mobilei  / ixconnect, conectarea invizibilă de la Hafele

ixconnect, conectarea invizibilă de la Hafele

Hafele este pionier în fabricarea feroneriei de conectare pentru panouri ușoare fără ramă de susținere și a fost una din primele companii care a elaborat conectori, care fac posibila crearea de structuri robuste și rezistente.

 

Conectarea ixconnect permite crearea unui mobilier modern prin realizarea de conexiuni puternice, care sunt în același timp perfect invizibile. Sistemul este extrem de potrivit pentru montarea rafturilor și pentru asamblarea dulapurilor cu mai multe polițe. Fiind ușor de manevrat permite asamblari și dezasamblari frecvente, fără a afecta calitatea mobilierului.

 

1983 – Inventarea conectorului Minifix

 

Tehnologia feroneriei Häfele este dezvoltată și poziționată pe piață pentru a face viața mai ușoară producătorilor și consumatorilor: mai ușor de ales, de comandat, de procesat și, desigur, de utilizat. Împreună cu clienții lor, inginerii Häfele dezvoltă constant soluții personalizate și aduc îmbunătățiri specifice, care au devenit critice pentru succesul pieței de mobilier. Un astfel de exemplu este dezvoltarea sistemului de conectori Minifix, care se bazeaza pe un principiu centric, si care continua sa aiba success in toata lumea chiar si astazi. Minifixul miniatural a revolutionat industria si a accelerat dezvoltarea sectorului de mobila din domeniul DIY (Do-It-Yourself).

 

La fabrica Hafele din Berlin se fabrica acum 500 de milioane de Minifix in 30 de versiuni.

 

Premiul interzum 2017 “Best of the best” pentru noul conector de mobilier

Häfele a îndeplinit din nou rolul său tradițional de inovator în industrie, cu doi noi conectori de mobilier ce au primit premiul Interzum 2017. Noua gamă de conectori, Häfele ixconnect – inspiră industria, dar mai ales experiența utilizatorului. Noile produse, care pot fi integrate în orice proces de producție fără a schimba rezultatul, se remarcă de asemenea, prin piese mici și multifuncționale, ce nu necesită folosirea uneltelor, dar și șuruburi mari ce reușesc să construiască eficient mobilierul.

 

Şurubul ixConnect 8/25 a câștigat cea mai înaltă distincție Interzum „Best of the best“. Acesta s-a remarcat în competiție datorită principalelor sale trăsături, simplitatea și viteza în timpul instalării. Șurubul ixconnect 8/25 este destinat mobilei ușoare, fiind utilizat pentru găuri standard de 8 mm. Pe lângă conectarea prin presiune, acesta se remarcă și prin avantaje suplimentare, precum: manipularea ușoară și simplă, și varietatea instalării pe panouri de diferite grosimi.

 

Șurubul ixconnect 8/60 este proiectat special pentru mobilierul de mari dimensiuni, folosește o tehnologie inteligentă și permite noi posibilități de creare și dezvoltare a mobilierului.

 

Nu în ultimul rând, conectorul de rafturi Häfele ixconnect Tab15 este o nouă soluție care setează noi standarde de calitate și funcționalitate în industrie.

 

 

Despre Häfele

 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria.

 

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

 

 

www.hafele.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT