Home / design de interior  / IXARIA ajută producătorii de mobilă să-și crească vânzările în mediul digital

IXARIA ajută producătorii de mobilă să-și crească vânzările în mediul digital

Ixaria este o companie românească inovatoare, care dezvoltă configuratoare 3D specializate pentru mobilier. Fondatorii au dezvoltat produsul pentru a răspunde unor cereri esențiale din piață: producătorii de mobilă au nevoie de o soluție care să fie mai ușor de folosit, comparativ cu serviciile internaționale similare, dar și de un partener local care să le înțeleagă provocările.

Ixaria, partenerul local al producătorilor de mobilă din România

Configuratoarele Ixaria au fost dezvoltate pentru producătorii de mobilier, pentru retailerii care vând online sau care au în plan să vândă online. Scopul lor este să îmbunătățească experiența utilizatorilor în site și, astfel, să optimizeze rata vânzărilor. Fiind dezvoltate pentru a prezenta mai bine opțiunile pre-existente ale producătorilor, configuratoarele nu se pretează companiilor care produc exclusiv mobilă pe comandă sau bucătării.

 

 

Configuratoare fără bătăi de cap în administrare

 

Configuratoarele Ixaria au fost gândite pentru a putea fi ușor de folosit atât de producători, cât și de clienții acestora. Astfel, ele pot fi inserate direct în pagina de e-commerce, simplificând procesul de administrare. În același timp, interfața este user-friendly, iar utilizatorii pot explora simplu și rapid opțiunile disponibile – de la dimensiuni, materiale, până la culori și subansambluri (mânere, picioare, uși etc.).

 

Opțiuni de instalare

 

Odată ce licența este achiziționată, clienții pot alege să instaleze și să gestioneze configuratorul, sau pot externaliza aceste operațiuni către Ixaria, care va realiza piesele în 3D de la zero și le va instala în platformă.

 

O soluție cu impact masiv asupra profitabilității și sustenabilității

 

Configuratoarele Ixaria vin cu multiple avantaje: în primul rând, utilizatorii pot explora online variantele de mobilier, astfel că nu mai sunt necesare producția și expunerea în showroom a tuturor pieselor. Acest lucru reduce costurile de fabricare, transport și depozitare. Totodată, configuratoarele ajută clienții să ia o decizie mai rapid, oferind o interacțiune imersivă cu produsele, calibrată la comportamentul utilizatorilor.

 

Datele clienților actuali ai Ixaria arată, totodată, că producătorii de mobilă care au optat pentru o astfel de soluție au înregistrat un engagement îmbunătățit, corelat simultan cu un cost mai scăzut pentru reclamele online și cu o creștere a vânzărilor.

 

La fel de important, configuratoarele ajută producătorii să devină sustenabili, într-un context în care se pune tot mai multă presiune pe protejarea resurselor și a mediului înconjurător.

 

 

Pentru mai multe detalii accesați ixaria.ro sau trimiteți un mesaj la adresa alex@ixaria.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT