Home / Promo  / ITA Production își expune piesele de top la BIFE-SIM

ITA Production își expune piesele de top la BIFE-SIM

Producător de mese din lemn și scaune tapițate, ITA Production aduce la București piese din mai multe colecții, pentru a-și etala diversitatea de produse. Mesele sunt din lemn masiv, o combinație de stejar, cer și gorun.

 

„Sunt mese de interior, rustice, antichizate, realizate în linii și tendințe moderne, actuale, cu finisaje ce lasă să se vadă eleganța stejarului sălbatic, o manufactură artizanală lucrată cu atenție și bun gust. Datorită păstrării fibrei originale și rustice a lemnului fiecare blat de masă este unicat.”

 

 

Scaunele tapițate au scheletul din lemn masiv, cu picioare din stejar sau fag lăcuite natur sau sunt finisate în nuanțe de nuc, cireș colonial sau wenge. Tapițeria este din piele ecologică sau țesătură, într-o gamă diversificata de culori. Scaunele pot fi utilizate atât în mediul rezidențial, în living sau în bucătării, dar și în restaurante, baruri, cafenele ori birouri.

 

 

Peste 90% din producția companiei este pentru export. Colaborează în principal cu Germania, care are exclusivitate la comercializarea produselor pe Elveția și Austria, dar produce și pentru Italia, Franța, Olanda și Finlanda.

 

Produsele pot fi văzute pe scaune.aaz.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT