Home / Industria Mobilei  / ITA PRODUCTION aniversează 25 de ani de activitate

ITA PRODUCTION aniversează 25 de ani de activitate

Compania este o prezență constantă la expozițiile interne, dar și la cele internaționale. Expune la MOBILA EXPO și BIFE-SIM, dar și la Salonul de Mobilă Sibiu. În această toamnă a participat la MAISON&OBJET, Paris. În 2019 aniversează 25 de ani de existență pe piața producției de mobilă.

 

 

ITA PRODUCTION realizează mobilier din lemn masiv de stejar, cer, gorun,  în special mese, scaune și fotolii tapițate. Peste 90% din producție este pentru export. Compania colaborează în principal cu Germania, care are exclusivitate la comercializarea produselor pe Elveția și Austria, dar produce și pentru Italia, Franța, Olanda, chiar Finlanda.

 

CAMELIA ȘUȘTIC, reprezentant vânzări ITA PRODUCTION: „La BIFE-SIM 2019 am expus câteva modele de măsuțe mici și de băncuțe pe diferite culori, calde, mai reci, moderne sau clasice, dar și creații noi de mese mari. Am prezentat noutăți și în ceea ce privește creația de scaune, câteva modele în culori vii. Sunt produse din lemn de fag, durabile, rezistente, calitative, frumoase. Indiferent cât de moderne ar fi locuințele românilor scaunele și mesele noastre se potrivesc. Sunt în linii nordice, linii moderne și totuși aducem cumva în casă natura prin esența lemnului masiv.”

 

 

Conducerea firmei dorește să impună și pe piața internă, iar în acest sens participă la târgurile de specialitate.

 

 

TOADER ȘUȘTIC, managing partner ITA PRODUCTION: „Interesul nostru este să vindem și în România. Vrem să fim cunoscuți și acasă, pentru că producem un mobilier frumos și de calitate. Am câștigat experiență, suntem pe piața externă de foarte mult timp. Avem experiență de 25 de ani. Aceleași produse pe care le vindem extern, mă gândesc că ar trebui să le putem comercializa și pe piața românească.”

 

 

 

Compania ITA PRODUCTION realizează scaune și fotolii care se încadrează în diferite tipuri de mobilier, de la mobilier în stil clasic, la mobilier în stil simplu sau elegant, până la mobilier  modern și viu colorat. Produce atât scaune pentru uz casnic, cât și scaune pentru uz intens pentru restaurante și baruri. De asemenea, realizează mese de toate dimensiunile, din lemn masiv de fag și de stejar, în diverse nuanțe de lemn: natur, wenge, kolonial, cireș, nuc, alb sau antichizat.

 

 

Toate produsele companiei pot fi vizionate pe scaune.aaz.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT