Home / Industria Mobilei  / Investiție sigură. Profit curat. Siguranță fără compromis.

Investiție sigură. Profit curat. Siguranță fără compromis.

Dorim să oferim maximumul posibil. Nu doar prin aparatele noastre, ci și prin serviciile noastre.

Festool ridică standardul din nou prin pachetul de servicii „SERVICE ALL-INCLUSIVE” nou, versatil și unic, care va fi disponibil din luna aprilie.

 

 

Imaginați-vă că achiziționați o sculă electrică de mână, despre care știți încă din momentul cumpărării că beneficiază de protecție față de costurile de service timp de 3 ani – care include în mod unic și piesele de uzură și periile de cărbune. Sau imaginați-vă că vi se fură noul aparat din atelier, din mașină sau chiar dintr-un loc extern, iar dvs. veți primi de la comerciant un nou aparat, contra unei co-asigurări minime din partea dvs. Mai mult, veți avea posibilitatea de a vă testa noul aparat fără riscuri, iar dacă nu ați obținut aparatul pe care l-ați dorit, la magazin vi se returnează prețul de achiziție integral. Toate acestea vi se par inimaginabile, utopice? Ei, nu mai sunt așa! Din aprilie 2018, se prezintă noul pachet de servicii Festool.

 

SERVICE all-inclusive

 

Pachetul include numeroase servicii unice în industrie, ca să nu mai vorbim despre faptul că nu implică costuri extra. Pachetul de servicii SERVICE all-inclusive se aplică în mod automat fiecărui aparat Festool înregistrat în termen de 30 de zile de la cumpărare. Scopul companiei este să ofere clienților nu doar un aparat fantastic, ci și servicii excepționale, unice, care înseamnă siguranță pentru ei. La baza conceperii noului pachet de servicii stă satisfacerea nevoilor utilizatorului final și luarea în calcul a experiențelor comercianților specializați.

 

 

Primul serviciu este garanția de service fără costuri timp de 36 de luni, care de acum acoperă și piesele de uzură și periile de cărbune. Este pentru prima oară în acest sector că o companie oferă garanție pentru înlocuirea pieselor de uzură, precum rulmenților, periilor de cărbune sau acumulatorilor. În practică, asta înseamnă că utilizatorul final nu mai primește niște calcule de costuri și facturi dificil de înțeles. Ba mai mult, la cererea dvs., dacă nu doriți să vă deplasați cu aparatul la comerciant, reprezentanța de service Festool îl ridică de la dvs. și vi-l și returnează. Toate acestea fără costuri, ceea ce se subînțelege.

 

Al doilea serviciu deosebit este asigurarea anti-furt, un serviciu care include și elemente care până acum nu au fost acoperite conform principiilor asigurării generale. Asigurările tradiționale acoperă doar aparatele furate din atelier. Festool și-a extins această asigurare, de care beneficiază și aparatele furate din mașină sau din locuri externe, de pe șantier. În caz de furt, dvs. sunteți asigurat timp de 36 de luni de la data cumpărării, deoarece în schimbul unei co-asigurări minime (450 RON + TVA), veți primi de la comerciant un aparat nou.

 

Un alt serviciu care oferă siguranță este garanția satisfacției. Dacă nu sunteți mulțumit de aparatul cumpărat, puteți returna la comerciant aparatul folosit doar puțin, împreună cu întregul conținut livrat, iar de la comerciant veți primi înapoi întregul preț de cumpărare. Toate acestea în termen de 7 zile de la cumpărare.

 

Și nu în ultimul rând, Festool oferă garanție de 10 ani pentru disponibilitatea pieselor de schimb. În cazul în care nu reușim să asigurăm acest lucru, veți primi un aparat nou, complet gratuit.

 

Pachetul de servicii SERVICE all-inclusive este disponibil fără costuri tuturor clienților Festool. Singura condiție este înregistrarea online în termen de 30 de zile de la cumpărare, pe site-ul www.festool.ro. Sub același meniu, puteți citi detalii despre condițiile de service, servicii și tot de aici puteți descărca documentele necesare pentru solicitarea serviciului anti-furt sau returnării banilor.

 

Istoria service-ului Festool, o filosofie consecventă a companiei

 

Festool a început să se concentreze asupra serviciilor pentru clienți în urmă cu mai mult de zece ani. Apoi, în 1999 a introdus garanția 1+2 ani – urmată de alte servicii service inovatoare. În 2018, compania stabilește un nou standard în industrie prin introducerea pachetului de servicii SERVICE all-inclusive. Compania depune toate eforturile pentru ca să-și convingă clienții că achiziția aparatelor Festool este o investiție sigură care oferă beneficii și pe termen lung.

 

www.festool.ro

Sergiu Muresan – 0746377056

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT