Home / Industria Mobilei  / Investiți în tehnologia viitorului – TopSolid Wood

Investiți în tehnologia viitorului – TopSolid Wood

HOFAG ENGINEERING, în calitate de Partener Autorizat al companiei Missler, pune la dispoziţia clienților săi o gamă variată de programe specifice industriei mobilei, pentru activitațile de  proiectare asistată de calculator şi programare a maşinilor cu comandă numerică.

 

În condițiile în care se pune accent tot mai mult pe partea de digitalizare, monitorizare și optimizare a costurilor, optimizarea proceselor și integrarea lor cu celelalte departamente dintr-o firmă, Top Solid Wood este soluția perfectă pentru o companie care dorește să aplice și să dezvolte coerent un sistem integrat de producție.

 

În faza de concepție Tops Solid Wood vă oferă posibilitatea de a putea crea cele mai diferite forme și structuri, fără nicio constrangere din punct de vedere geometric.  Toată arhiva dumneavoastră creată anterior cu alte soluții poate fi reutilizată și transformată din desene 2D in modele 3D.

 

Utilizarea librariilor specifice, furnizate de către companiile Egger (pentru materiale), Blum și Haffele (pentru elemente de feronerie) vă conferă posibilitatea realizarii unor prototipuri digitale care să fie identice cu produsul finit. Produsul digital poate fi supus unor simulări și optimizări de produs, astfel încât sa se evite complet eventualele erori de proiectare și producție (programele pentru CNC pentru componenete cu geometrii complexe, ce necesită prelucrari in 5 axe).

 

Wood CAM

 

Integrarea cu parte de producție este realizată de către aplicația TopSolid’WoodCAM, care recunoaște operaţiunile efectuate în modelul 3D (calibrare, canelare, profilare, găurire, îmbinare,frezare, etc.). Tot pentru partea de producție se poate crea automat o bază de date cu scule, precum și corelarea dintre materialele atașate în modelul 3D și sculele generate în programul CAM, astfel incât sa poată fi asimilată automat tehnologia de prelucrare. Asociativitatea completă între modelele 3D și operațiile pregatitoare în zona CAM vă va permite ca orice modificări realizate în faza de proiectare să poată fi automat preluate și aplicate operaţiilor de prelucrare, fără a fi nevoie de reconsiderarea tuturor prelucrărilor inițiale (poziţia sculei, identificarea operaţiilor, selecţia sculelor, etc.), noile programe CNC fiind generate imediat după aplicarea modificărilor de concepţie.

 

TopSolid’WoodCAM  detine o bază de date de postprocesoare care acoperă toate brandurile existente pe piața de mașini cu comandă numerică.

 

In vederea integrarii cu depratamentul de vânzari proiectele dumneavoastră vor putea fi vizualizate digital intr-un mod identic cu modelul real  prin folosirea modulului profesional de randare Render Image. Totodata folosind combinat modulul de design parametric și cel de randare vă puteți realiza un configurator de produse ce poate fi folosit cu succes în activitatea de vânzări online.

 

Datorită folosirii unui model digital unic, aplicația poate fi folosită cu succes și în showroom-uri, acolo unde pe baza dorințelor exprimate de către client să se realizeze toată structura necesara realizarii acestuia în producție, respectiv pot fi realizate in timp real desene de execuție, liste de materiale și consumuri, programe pentru cnc, etc..

 

Top Solid Wood este un exemplu practic de integrarea a conceptului de digitalizare la nivel de companie.

 

Procesul de implementare este unul complex, însa firma Hofag Engineering furnizeaza clienților săi, dincolo de procesul de vânzare propriu-zis și alte servicii precum: consultanţă privind alegerea soluţiilor CAD/CAM în concordanţă cu cerinţele clientului ; asigurarea de suport tehnic pentru soluţiile CAD/CAM achiziţionate; instruirea personalului în utilizarea aplicaţiilor CAD/CAM achiziţionate.

 

Cursurile se pot desfaşura şi la sediul societăţii dumneavoastră.

 

Punctele noastre forte provin din:

 

  • Personal calificat, cu experienţă dovedită şi foarte bine pregătit ;
  • Satisfacerea clienților prin calitatea ridicată a serviciilor de instruire şi respectarea termenelor de livrare a programelor;
  • Know-how pentru cea mai recentă tehnologie CAD/CAM a pachetelor software pe care le distribuim ;
  • Confidenţialitate şi securitate a informaţiilor, pentru serviciile acordate.

 

Detalii contact :

WEBsite : www.hofag.ro

E-mail : hofag@hofag.ro

Telefon : +40 722.635.602

Persoană de contact : Gheorghe CAZAN – Director Executiv

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT