Home / Industria Mobilei  / Intr-o lumină bună

Intr-o lumină bună

Sisteme de iluminat cu LED-uri pentru mobilierul de bucătărie

 

Bucătăria este încăperea în jurul căreia gravitează majoritatea activităților de acasă, locul în care se adună întreaga familie și, de multe ori, chiar musafirii. De aceea, clienții investesc importante mai multe resurse de timp, bani și energie în alegerea partenerului perfect pentru realizarea mobilierului de bucătărie.

 

Aduceți plus de valoare mobilierului produs de dumneavoastră integrând sistemele de iluminat cu LED-uri.

 

 

Importanța iluminatului funcțional

 

Dacă singura sursă de lumină în bucătărie este cea clasică, provenită din tavan, atunci zonele de lucru, care sunt orientate de obicei către perete, vor fi umbrite.

 

Iluminatul funcțional permite îndeplinirea unor activități specifice în diferite zone ale bucătăriei: pe blatul de lucru, în sertare sau în dulapuri, în zona chiuvetei.

 

Folosiți spoturi sau bandă LED pentru partea de jos a corpurilor superioare. Pentru sertare sau interiorul corpurilor de mobilier, puteți monta profile cu bandă LED și senzor, care se activează la mișcare.

 

Pentru integrarea benzii LED, utilizați profile din aluminiu: acestea o protejează de praf și apă, iar difuzorul opac asigură o distribuire uniformă a luminii.

 

 

Alegeți soluția potrivită în funcție de finisajul blatului

 

Indiferent de tipul de lumină aleasă, reflexia acesteia este supărătoare. În cazul blaturilor lucioase, utilizați un profil ușor înclinat și montați-l către spatele corpului, astfel încât lumina să nu cadă direct pe blat și să nu se reflecte în suprafața acestuia.

 

Spoturile sunt o soluție potrivită dacă blatul este mat. Instalați-le la o distanță de  aproximativ 50 de cm unul de celălalt, astfel încât conurile de lumină să se suprapună în proporție de 50%.

 

 

Lumină caldă, rece, neutră sau RGB

 

Puteți integra, în aceeași bucătărie, și corpuri de iluminat cu lumină caldă, și cu lumină rece sau neutră, care să fie utilizate în funcție de tipul de activtate desfășurată, de starea de spirit sau de momentul zilei.

 

Benzile LED RGB, împreună cu o multitudine de controlere inteligente  dintre care puteți alege, vă oferă posibilitatea de a seta lumina în diferite culori și tonuri.

 

 

Descoperiți în portofoliul ACCESORIA GROUP o gamă diversă și completă de soluții de iluminat cu LED astfel încât să oferiți clienților dumneavoastră un mobilier modern și funcțional.

 

Bandă LED flexibilă

Pentru mobilier în forme curbe.

O linie de lumină pentru orice formă.

 

 

Profil cu bandă LED

Iluminează interiorul sertarului.

Se activează la deschidere.

 

 

Spoturi cu LED

Diverse forme și finisaje.

Lumină caldă, rece sau neutră.

 

 

Controler Wi-Fi

Controlați sistemele de iluminat cu LED RGB prin Wi-Fi, folosind un smartphone sau o tabletă.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT