Home / Design  / INTERZUM 2017, tendințe pentru spațiile de viață de mâine

INTERZUM 2017, tendințe pentru spațiile de viață de mâine

Aproximativ 69.000 de vizitatori din 152 de țări au participat la cea mai mare expoziție mondială pentru producția de mobilier și construcții interioare, care s-a desfășurat între 16 și 19 mai, la Köln.

 

INTERZUM 2017 a atins un nou nivel prin creșterea numărului de vizitatori, a numărului de expozanți și a suprafeței închiriate, precum și prin măsurile speciale de îmbunătățire a calității evenimentului. Peste 1.700 de expozanți din 60 de țări, cu aproape 15% mai mulți decât la evenimentul precedent, și-au prezentat inovațiile la INTERZUM 2017. Expozanții străini au reprezentat 79% din total.

 

Hallendurchblick, Halle 6

Stand: heitz, Halle 10.2

 

Și numărul vizitatorilor străini a crescut la aproximativ 74%, față de 71% în 2015. În ansamblu, mai mult de 51.000 de vizitatori au venit din afara Germaniei. În Europa, creșterea numărului de vizitatori a fost înregistrată în special din Țările de Jos (cu 26% mai mare), Spania (cu 25% mai mare), Italia (cu 20% mai mare) și Europa de Est (cu 46% mai mare). Numărul de vizitatori din Polonia și Marea Britanie a crescut de asemenea. Creșteri considerabile s-au înregistrat și în privința numărului de vizitatori veniți din Asia (cu 53% mai mari), Orientul Mijlociu (în creștere cu 25%), Africa (17%), Australia/Oceania (cu 31%).

 

Presserundgang, Stand: Häfele, Halle 7

Stand: Renolit, Halle 6

 

Anul acesta, INTERZUM a abordat câteva teme și idei foarte interesante pentru oamenii de afaceri. A demonstrat că inovațiile remarcabile în producția de mobilier și în construcția de interioare sunt în continuă dezvoltare. Noile materiale, tehnologii și abordări de proiectare au fost doar câteva dintre domeniile-cheie pe care s-a concentrat târgul. Produsele prezentate au variat de la fitinguri, suprafețe și decoruri până la textile, sticlărie și iluminat, toate incluzând materiale inovatoare. În cadrul evenimentelor târgului s-au examinat pe scară largă tendințele globale, cum ar fi durabilitatea, digitalizarea și mobilitatea. În mod special, în zona denumită SPAȚII MOBILE s-a explorat modul în care o nouă înțelegere a mobilității va influența interiorul vehiculelor. Cu astfel de evenimente, INTERZUM a subliniat că s-a concentrat pe idei inovatoare și le-a subliniat importanța pentru expozanți.

 

Multe dintre inovațiile prezentate în târgul din Köln pot fi utilizate atât în spații staționare, cât și în spații mobile.

 

Eröffnungsparty & interzum Preisverleihung in den Rheinterrassen

Stand: Egger, Halle 6

Stand: Egger, Halle 6

 

INTERZUM 2017 în cifre

COMPANII: 1.732 (din 60 de țări)

SPAȚIU EXPOZIȚIONAL BRUT: 187.400 mp

368 de expozanți din Germania

1364 de expozanți străini (79%)

VIZITATORI: 69 000 (din 152 de țări)

* Cifrele privind vizitatorii, expozanții și spațiul expozițional pentru acest târg au fost determinate și certificate în conformitate cu definițiile standardizate utilizate de Societatea pentru Controlul Voluntar al Statisticii Expoziționale și de Expoziție (FKM).

 

Sonderfläche: Ausstellung interzum award, Eingang Süd

Stand: Allcomp, Halle 10.1

 

INTERZUM 2019

Următoarea expoziție mondială pentru producția de mobilier și construcții interioare va avea loc în perioada 21 – 24 mai 2019, la Köln, Germania.

KOELNMESSE este cel mai important organizator de târguri din lume pentru domeniile de mobilier, viață și stil de viață.

 

Stand: Egger, Halle 6

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT