Home / Promo  / International Contemporary Furniture Fair New York, 19 – 22 Mai 2019

International Contemporary Furniture Fair New York, 19 – 22 Mai 2019

România va fi reprezentată pentru a doua oară la ICFF New York, platforma globală de mobilă și design a  Americii de Nord. Produsele prezentate la INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR NEW YORK acoperă toată gama de articole și materiale utilizate în domeniul amenajărilor interioare, de la mobilă de interior și exterior, covoare și tipuri de podele, corpuri de iluminat, obiecte de decor, accesorii, textile, până la materiale și tehnologii de acoperire a pereților, mobilier și accesorii casnice pentru băi și bucătării, reprezentând ultimele noutăți de top și generând trendul în designul acestui domeniu.

 

Datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a fost rezervat un spațiu de expunere de 297,4 mp. Firma care a fost desemnată pentru a organiza Standul Național al României este GODMOTHER.

 

Companiile românești care vor participa la ICFF New York:

 

CAREL WOODWORKS

CREATIVE CONCEPT

GLOBAL ART PRODUCTION

GRAPHTEC DESIGN

MAER IMPORT EXPORT

MATERIA STUDIO

MONTANA CÂMPENI

PURE HOME COLLECTIONS

SIMEX

SCULPTURA SECUIASCĂ

 

Anul trecut, în spațiul expozițional Jacob K. Javits Convention Center, creațiile celor peste 900 de expozanți, din 44 de țări, au fost admirate de mai mult de 36.000 de vizitatori profesioniști: designeri de interior, arhitecți, retaileri, distribuitori, dezvoltatori.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT