Home / Interviuri  / Întâlnirea cu publicul, bucuria CAREL WOODWORKS

Întâlnirea cu publicul, bucuria CAREL WOODWORKS

Cu un stand impresionant, care-ți atrăgea privirea imediat ce intrai în pavilion, reprezentanții CAREL WOODWORKS și-au întâmpinat colegii de breaslă, partenerii de afaceri români și străini cu aceeași grație, cu care ne-au obișnuit.

 

„Mi s-a părut foarte importantă, după o perioadă de stagnare din cauza pandemiei, această expoziție de la București, am perceput-o ca pe un forum, ca pe o întâlnire între noi, în care să socializăm, în care să ne povestim reușitele, necazurile, strategiile și ce putem face mai departe. Și faptul că participăm cu toții, că suntem uniți, asta ajută”, ne-a mărturisit managerul CAREL WOODWORKS.

 

 

„Eu percep Asociația Producătorilor de Mobilă ca pe o colectivitate de prieteni. Perioada pandemiei ne-a influențat pe fiecare. Dar, până la urmă, eu am ajuns la concluzia că acel COVID a fost, este și va rămâne un profesor bun. Întotdeauna am dat exemplul furnicilor roșii de la tropice care, în perioada ploilor torențiale, fac plută până trece pericolul. Cred că cea mai importantă pentru noi, având în vedere perioada prin care trecem, este unitatea. Împreună suntem mai puternici și, până la urmă, împreună avem rezultate” (Elena Birtoc, general manager CAREL WOODWORKS, membru în Consiliul Director APMR)

 

Deși modernă, colecția de mobilier și decorațiuni, expusă la eveniment, a fost inspirată de tradiția românească.

 

„Pandemia ne-a învățat că trebuie să fim mai aproape de natură, să avem respect față de natură.  Mesajul nostru este să fim conectați cu natura. Și am încercat să preluăm de la natură lucruri: să facem mobilier simplu, care să ne protejeze, eco-friendly. Prietenia cu mediul costă, ca orice prietenie. Noi am ales lemnul, un produs anti-microbian, care ne ajută să ne amenajăm casele într-un anume fel, care ne dă acel sentiment de natură caldă, acel efect de home, cosy, la fel și cu mobilierul de office sau pentru HoReCa. Prin produsele prezentate la târg, am promovat simplitatea: eco-friendly, smart furniture, conectivitate”, ne-a explicat managerul CAREL WOODWORKS.

 

„Noi nu vindem mobilă, noi vindem o stare. Și dacă prin produsele noastre reușim să-i oferim clientului acea stare, restul sunt detalii.”

 

Vedeta incontestabilă a prezenței CAREL WOODWORKS la BIFE – SIM 2021 a fost patul din lemn de stejar, cu margini rotunde, îmbrăcat în iută.

 

„Vorbim mereu despre durabilitate, despre sustenabilitate, despre bio-degradabil, reciclabil.  Pentru ca aceste cuvinte să le transformăm în fapte a trebuit să facem ceva. Și am realizat acest pat din lemn de stejar. Lemnul de stejar, cei care știu, se taie la o vârstă de peste 130 de ani, ca să fie bun pentru industria mobilei. L-am decorat cu iută, un element la îndemână, care este bio-degradabil și îți oferă un aspect tradițional, dar în  același timp modern și peste toate, este safe. M-am gândit că toate aceste elemente luate din natură, din tradițiile noastre, oferă un design plăcut”, a argumentat Elena Birtoc.

 

Compania CAREL WOODWORKS este specializată în prelucrarea lemnului, de la prelucrarea primară la produse finite și realizează o gamă extinsă de produse de mobilier din lemn masiv.

 

Produsele pot fi văzute pe carel.ro, facebook.com/carelfurniture,

instagram.com/carelwoodworks

 

Mai multe articole despre CAREL WOODWORKS, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT