Home / Industria Mobilei  / Inspirație într-un unghi perfect. Simplitate. Creativitate. Eleganță

Inspirație într-un unghi perfect. Simplitate. Creativitate. Eleganță

Sertar Grass – Nova Pro Scala

 

4 motive pentru a alege Nova Pro Scala pentru mobilierul dumneavoastră:

 

Calitate Glisiera Nova Pro a demonstrat de milioane de ori calitatea de neegalat a sistemului de glisare sincronizat. Închiderea amortizata si forța mică de deschidere (doar 20N) au convins clienții din întreaga lume. Sertarele Nova Pro aduc mobilierul la viață. De aceea, numai numele creează așteptări înalte de la orice produs realizat de Grass.

 

Design premiat Designul sertarelor Nova Pro Scala se bazează pe un concept minimalist. Designerii Grass au reușit sa combine funcționalitatea absolută cu forma moderna, redusa la esență, prin liniile clare, unghiurile drepte si razele mici ale lateralelor metalice. Prelucrarea meticuloasa si calitatea finisajului induc imaginea elegantei in orice încăpere s-ar găsi: în bucătărie, living sau baie. Lansat la sfârșitul anului 2016, Nova Pro Scala a primit în același an premiul German Design Award.

 

Eleganță și funcționalitate Disponibil în 2 finisaje, alb sau gri închis, sertarul Nova Pro Scala vă oferă mai multe opțiuni de design pentru mobilier și se potrivește în orice ambient, fie el clasic, contemporan sau modern. Nova Pro Scala se extrage total astfel încât aveți acces rapid și ușor la întregul conținut al sertarului.

 

Crystal Plus vă oferă posibilitatea să inserați sticla de 8 mm pe laterala sertarului, pentru un aspect ultra-modern. Inlay-ul de sticlă se montează și se demontează extrem de ușor, precum schimbatul unei baterii. Nu este nevoie de lipiri sau de găurirea sticlei.

 

Flexibilitate Gama variata de dimensiuni: adâncimi de la 300 la 550 mm. Înălțimi: 63, 90 si 186 mm. Finisaje disponibile pe stoc: STONE (gri închis) si ICE (alb). Inlay-ul de sticla securizata este disponibil in variantele sticla clară sau fumurie.

 

 

www.accesoria.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT