Home / Design  / Înscrierile la Concursul Național de Design de Mobilier s-au prelungit până la data de 30 aprilie 2020

Înscrierile la Concursul Național de Design de Mobilier s-au prelungit până la data de 30 aprilie 2020

În atenția elevilor, studenților, designerilor, arhitecților, specialiștilor în industria mobilei

 

CAIETUL DE SARCINI al Concursului Național de Design de Mobilier, TALONUL DE PARTICIPARE PENTRU ELEVI/STUDENȚI sau TALONUL DE PARTICIPARE PENTRU ABSOLVENȚI sunt încărcate aici http://s9.ro/13xy, pe site-ul APMR www.industriamobilei.ro.

Proiectele se vor trimite prin poșta în perioada 1 – 15 iunie 2020, iar adresa de destinație va fi comunicată în timp util. Produsele vor fi expuse într-un stand special amenajat la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM, care se va desfășura la ROMEXPO, în perioada 17 – 20 septembrie 2020.

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Le recomand elevilor, studenților, designerilor, arhitecților, specialiștilor în industria mobilei să folosească la maximum această perioadă, în care au timp să reflecteze spre ce ne îndreptăm, ce produse ar putea fi competitive în noua situație, să creeze noi concepte adaptate vremurilor care vor veni. Românii au dovedit de-a lungul istoriei că sunt supraviețuitori, care găsesc soluții pe timp de criză, care știu să se ridice și să cucerească piețele externe prin creativitate. Vă reamintesc că, după criza din 2007 – 2009, industria românească de mobilă a devenit tot mai puternică, depășind cu mult competitorii din Europa.”

 

Concursul Național de Design de Mobilier este organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu ROMEXPO, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Facultatea de Arhitectură de Interior,  Universitatea „Transilvania” Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului și Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala București.

 

 

Citește și: Lansare Concurs Național de Design de Mobilier, ediția a XVIII-a

 

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT