Home / Industria Mobilei  / Înscrie-te la BIFE-SIM, expoziția-eveniment a anului 2020!

Înscrie-te la BIFE-SIM, expoziția-eveniment a anului 2020!

Cheia spre succes rămâne interacțiunea față în față. Nu rata participarea la cel mai important eveniment, care poate relansa domeniul mobilei după perioada dificilă în care ne aflăm!

 

Alături de ROMEXPO oferim condiții bune de desfășurare a evenimentului asigurând promovarea acestuia în mediul de afaceri din domeniu, atât pe plan intern cât și pe plan extern. De asemenea, pentru atragerea vizitatorilor specialiști, a designerilor,  a reprezentanților mass media, în perioada de desfășurare a târgului vom organiza Concursul Național de Design de Mobilier, seminarii  și conferințe, pentru a conecta profesioniștii între ei, dar și pentru a transforma industria mobilei într-un sector atractiv pentru publicul larg.

 

 

Cea de-a XXIX-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii – BIFE-SIM va avea loc în perioada 17 – 20 septembrie 2020, în Pavilioanele B1 și B2, de la ROMEXPO. 

 

Pentru a beneficia de facilitățile de înscriere acordate membrilor APMR, producătorii de mobilă și distribuitorii de echipamente și accesorii trebuie să se adreseze direct Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

Pentru înscrieri @ BIFE-SIM 2020

Gabriela Chișe – Manager Proiect APMR

0722 376989

gchise@industriamobilei.ro  sau

apmr@industriamobilei.ro 

 

Dacă doriți expunere în paginile Revistei MOBILA, pe site-ul publicației revistamobila.ro și pe rețelele de socializare administrate de redacție, așteptăm informații și fotografii cu produsele pe care le veți prezenta la BIFE-SIM pe adresa redactia@revistamobila.ro.

 

Imagini de la BIFE-SIM 2019

 

Citește și:

Înscrie-te la BIFE-SIM 2020!

Înscrierile la Concursul Național de Design de Mobilier s-au prelungit până la data de 30 aprilie 2020

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT