Home / Promo  / Înscrie-te acum la MOBILA EXPO 2022!

Înscrie-te acum la MOBILA EXPO 2022!

Producătorii de mobilă sunt așteptați să se înscrie la cea de-a VI-a ediție a Târgului de mobilă cu vânzare – MOBILA EXPO, care va avea loc în perioada 24 – 27 martie 2022, înainte de Paștele catolic și de cel ortodox.

 

Evenimentul se adresează publicului larg, celor care doresc să găsească și să achiziționeze diverse tipuri de mobilier destinate locuinței, biroului sau pentru HoReCa, direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase. Companiile de mobilă își vor putea prezenta colecțiile și ofertele de Paști, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

 

Târgul de mobilă cu vânzare – MOBILA EXPO este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România. Evenimentul reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, lideri de opinie, într-un cadru adecvat dialogului de business și într-un mediu profesionist.

 

În aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfășura alte 3 expoziții specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO – expoziție de construcții și finisaje, ROMTHERM – expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului și EXPO FLOWERS & GARDEN – expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 


Pentru detalii legate de înscriere și de desfășurare a evenimentelor

Gabriela Chișe

coordonator târguri APMR

0722 376 989

gchise@industriamobilei.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT