Home / Interviuri  / Inovație și inspirație de la Häfele România

Inovație și inspirație de la Häfele România

Confortul în spațiile mici sau conceptul de „Micro Living”, controlul inteligent și adaptarea la diversele situații din rutina zilnică, „Smart Home”, precum și ultimele inovații în materie de conectori, accesorii și feronerie – atât pentru casă, cât și pentru birou – sunt elementele predominante în propunerile Häfele România pentru acest an. La BIFE-SIM 2017, vizitatorii au putut vedea și chiar „experimenta” noile produse, dar și modul în care mobilierul inteligent se adaptează și recreează spațiile.

 

Häfele_România_la Bife_Sim_2017_d

 

Häfele Connect

 

Noutatea momentului este Häfele Connect, aplicația mobilă prin intermediul căreia utilizatorul poate explora noi dimensiuni și interacțiuni cu mobilierul său, acestea fiind menite să contribuie calitativ la activitățile sale zilnice.

 

Häfele_România_la Bife_Sim_2017_b Häfele_România_la Bife_Sim_2017_c

 

Mirabela Codreanu, Coordonator Marketing Häfele România: „Publicul e din ce în ce mai interesat de zona aceasta de tehnologie, de digitalizare. Vizitatorii au fost foarte deschiși la aplicația noastră, mulți au vrut să o testeze. Sunt lucruri noi și interesante, mai ales cei mai tineri sunt foarte interesați de partea asta de digitalizare și aplicații.”

 

Inspiration Area

 

<Mai multă viaţă pe m2> este una dintre cele mai mari provocări arhitecturale ale prezentului, motiv pentru care Häfele România vine în întâmpinarea acestor nevoi cu un concept modular, scalabil de micro-apartament.

 

Häfele_România_la Bife_Sim_2017 Häfele_România_la Bife_Sim_2017_a

 

Innovation Area

 

În zona de inovație întâlnim noul sistem de sertare Moovit MX, care a devenit mai convenabil și flexibil datorită noilor amortizoare și noilor înălțimi ale lateralelor sertarelor, dar și mecanismele de ridicare Free up care își celebrează premiera în toate formele de deschidere imaginabile ce pot fi conectate și acționate cu ajutorul energiei electrice.

 

Häfele_România_la Bife_Sim_2017_e

 

Pe lângă acestea, iluminarea cu LED-uri din gama Loox se remarcă printr-o actualizare a produselor ce deschid orizonturile spre o lume inteligentă a mobilierului și încăperilor.

 

Mai multe informații despre oferta HAFELE pentru 2017 găsiți pe hafele.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT