Home / Promo  / Inovație și Design by Nord Arin, la BIFE-SIM 2023

Inovație și Design by Nord Arin, la BIFE-SIM 2023

Sub motto-ul „Spotlight on Nature Design”, Nord Arin vă invită să vă alăturați unei călătorii captivante în lumea designului inspirat de natură.

 

 

„După participările noastre de anul acesta la Salone del Mobile Milano și INDEX Dubai, suntem mândri să dezvăluim și pe piața locală ultimele cinci concepte de mobilier inovator dezvoltate de către Nord Arin. Colecțiile au fost create de către Voicu Ștefan Crețu, în colaborare cu un designer internațional cu experiență, aducând în prim-plan forme fluide și texturi naturale, minimaliste, în perfectă armonie cu identitatea noastră de design. Astfel, minimalismul Nord Arin, cunoscut și apreciat la nivel internațional, se reinventează într-o abordare inedită în care materialele naturale nobile, formele organice și designul parametric se împletesc armonios. Avem în plan să ne mărim vizibilitatea pe piața din România, pentru a demonstra că producătorii autohtoni de mobilier se ridică la standardele cele mai înalte, comparabile cu cele din piețele internaționale competitive.”

 

 

Vă provocăm să descoperiți noile concepte de mobilier semnate Nord Arin, la BIFE-SIM, ROMEXPO, în Sala B2 | Standul 9, pentru a afla de ce Nord Arin reprezintă un nume sinonim cu calitate și inovație în industria mobilei.

 

 

Nord Arin este un producător de mobilier premium, care îmbină perfect designul minimalist, tradiția și inovația. Bazându-se pe un secol de experiență în prelucrarea lemnului și fabricarea de mobilier, Nord Arin realizează piese rafinate din lemn, îmbrățișând în același timp durabilitatea și gestionarea responsabilă a resurselor.

 

 

nordarin.com

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT