Home / Industria Mobilei  / Inovație în bucătărie

Inovație în bucătărie

O gamă completă de bucătării clasice și moderne, produse inovative fabricate în Germania sunt propuse în România de KUXA Studio.

 

La Târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, KUXA Studio a prezentat o bucătărie industrială, cu fronturi speciale cu microciment aplicat manual, ceea ce dă unicitate fiecărei piese din acest mobilier. Blatul propus pentru acest model de bucătărie este din porțelan, iar plita este integrată, astfel încât blatul poate fi folosit ca atare sau direct pentru gătit, fără a avea nevoie de o altă plită în zona respectivă.

 

Irina Căpăneață, manager Kuxa: „Clienții noștri au început sa fie tot mai deschiși la inovație și să fie mult mai încrezători în sfaturile noastre, pentru că au înțeles că e foarte important să ai un profesionist în spatele fiecărui proiect. Avem toată deschiderea clienților noștri și ne bazăm maxim pe asta.”

 

 

Firma are o echipă bine pregătită, care oferă suport fiecărui client în alegerea celei mai bune soluții pentru bucătărie. Mobilierul are o garanție de 5 ani. Procesul de producție este automatizat.

 

Showroom-urile KUXA STUDIO sunt în București și în Timișoara.

 

 

Detalii pe kuxa.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT