Home / Promo  / Inovația continuă la Rubiq CNC. WOOD IQ prezintă noutățile la BIFE-SIM 2023

Inovația continuă la Rubiq CNC. WOOD IQ prezintă noutățile la BIFE-SIM 2023

Sub brandul Rubiq CNC, compania a reușit să dezvolte o gamă bine optimizată de routere CNC, care să deservească majoritatea nevoilor de producție ale clienților, ceea ce a permis reducerea costurilor pentru clienții finali și un termen de livrare cât mai rapid. Iată noutățile care vor fi prezentate la București.

 

 

  • Refresh – generația 3, actualizarea design-ului routerelor RUBIQ CNC

„Cu această schimbare ne dorim să oferim un suflu nou utilajelor RUBIQ CNC pentru a fi utilizate și afișate cu mândrie în atelierele clienților.”

 

  • Platforma clienților

În ultimul an s-a lucrat susținut la această platformă complexă în care clienții au acces rapid la două lucruri importante:

  • O zonă de tutoriale video, documente și materiale pentru folosirea corectă a utilajelor ce vine în ajutor pentru aprofundare sau atunci când se schimba operatorul;
  • A doua parte de suport centralizat, ce include chat live, tichete pentru situațiile mai complexe, documente pentru depanarea erorilor și sistem pentru programarea intervențiilor în service.

 

Prin lansarea acestei platforme WOOD OQ dorește să fie aproape de clienți pe întreaga perioadă de utilizare a utilajelor.

 

„Un moment major în evoluția companiei a fost lansarea celei de-a doua generații de routere CNC în 2019, prezentate în cadrul expoziției BIFE-SIM. Această lansare a adus îmbunătățiri semnificative în performanță, precizie și versatilitate. Apoi, am continuat să îmbunătățim utilajele prin actualizări de software, optimizări ale componentelor și adăugarea de funcții suplimentare, astfel utilajele au răspuns într-un mod flexibil nevoilor tot mai diverse ale clienților.”

 

 

wood-iq.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT