Home / Focus  / Inovare. Cost control. Productivitate în industria mobilei, utilizând Top Solid Wood

Inovare. Cost control. Productivitate în industria mobilei, utilizând Top Solid Wood

Missler Franța, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții integrate CAD/CAM/ERP, împreuna cu partenerul autorizat din Romania, Hofag Engineering și în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din Romania au organizat ieri, la ROMEXPO, seminarul ”Inovare. Cost control. Productivitate în industria mobilei utilizând Top Solid Wood”.

 

O singură aplicație CAD/CAM și o singură profesie: LEMNUL

 

Missler Software propune o soluție integrată, completă și de înaltă eficiență pentru producătorii de mobilă. Top Solid Wood intenționează să acopere toate procesele specifice producătorilor de mobilă, dar și activitățile legate de comerț, accesorii, amenajări urbane, showroom-uri, mijloace de transport, iahturi sau bărci de agrement. Este atât o soluție CAD/CAM foarte puternică, cât și un pachet software dedicat specialiștilor care lucrează în birourile de proiectare și cele de producție, care sunt familiarizați cu procesele din industria prelucrării lemnului.

 

?

 

TopSolid’Wood împreună cu TopSolid’WoodCam pot fi folosite pentru a produce în mod automat programele CNC, direct din modelele si desenele de execuție, gata de a fi prelucrate pe centre de prelucrare controlate digital, creând un flux digital de mare acuratețe între biroul de proiectare și zona de producție, evitând numeroase erori și economisind timpi importanți în realizarea produselor. Caracteristicile programului acoperă funcții, cum ar fi îmbinări speciale (moulding-profil/counter moulding-contra profil), canelare, profilare, strunjire și de tăiere, asamblare cu cep, excentric, șuruburi, cu cep sau plasarea canturilor și a suprafețelor specializate (furnir). Gama de funcții specializate oferite de TopSolid’Wood permite utilizatorilor să execute desene sau modele care să țină seama de tehnologiile existente în fiecare firmă.

 

Missler Franța

 

Integrarea TopSolid’Wood cu celelalte module din gama TopSolid permit dezvoltarea de proiecte multi-materiale (lemn, metal, materiale plastice, piese mecanice, etc.). Un nucleu comun în întreaga gamă de produse TopSolid permite lucrul pe diferite tipuri de proiecte, fără a fi nevoie de cumpărarea sau învățarea unui program nou.

 

DSC05374

20170131_111410

DSC05390

 

Un instrument de vânzări distractiv

TopSolid’Planner este un configurator grafic care poate fi folosit în vânzări și poate fi utilizat pentru a se plia pe resursele de spațiu pe care clientul le are, folosind bibliotecile de date de mobilier. Beneficiind de o interfață extrem de simplificată pentru utilizator, TopSolid’Planner poate fi asimilat de personalul din zona de showroom, extrem de rapid și poate produce imagini 3D realiste în timp record și să se pregătească estimări de proiect în timp real, chiar în fața clientului. TopSolid’Planner este complet integrat în TopSolid, în primul rând prin construirea bibliotecii de date în biroul de proiectare folosind TopSolid’Wood, și, ulterior, prin utilizarea configuratorului direct de la pregătirea proiectelor realizate cu TopSolid’Planner la pregătirea pentru producție şi realizarea acestora (liste de piese, fise tehnologice, optimizarea  schemelor de croire a panourilor, programe de prelucrare, ambalare, coletare, expediție).

 

DSC05379

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT