Home / Design  / Industria românească de mobilă va fi reprezentată la „Salone del Mobile” de la Milano

Industria românească de mobilă va fi reprezentată la „Salone del Mobile” de la Milano

Asociația Producătorilor de Mobilă din România pregătește acum participarea producătorilor de mobilă și accesorii selectați prin Programul de Promovare a Exporturilor la expoziția internațională SALONE DEL MOBILE, care se desfășoară la Milano, în perioada 4-9 aprilie 2017.

 

foto SALONE del MOBILE

Evenimentul este unic în promovarea designului de anvergură din aceasta ramură industrială.  Vor expune modele și produse peste 2.000 de participanți, 30% din afara Italiei. Printre aceștia se află și importanți producători români: GP SOFA și NOUL WOODEST, care participă pe cont propriu, dar și firmele: BUCIN MOB, CARO JIBOU, DIS PROD,  ECOMATRIX, EKERO CONCEPT, FASCINAȚIA STICLEI, GLOBAL ART PRODUCTION, H METAL, MOBILA DALIN, QUADRA INVEST, OMEGA SEATS, SAVIDI DUE, SOPHIA 2004, STONES CHARME, SZEL MOB, TRANSILVANIA PRODUCTION, care participă în cadrul pavilionului național, ce va fi realizat prin Programul de Promovare a Exporturilor, coordonat acum de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA). Suprafața rezervată pentru România este de 489 mp, iar licitația pentru alegerea firmei organizatoare a standului național a fost stabilită pentru data de 13 martie.

 

Foto conferinta lansare SALONE DEL MOBILE

 

„SALONE DEL MOBILE este considerat cel mai important târg de profil din lume și asta nu doar pentru calitatea produselor expuse, ci pentru că firmele care sunt aici își prezintă noutățile. Salonul este un  hub pentru noi idei, pentru viziuni, un moment în care oameni din toată lumea se strâng la un loc pentru a celebra lumea mobilei.” , au declarat reprezentanții SALONE DEL MOBILA pentru După Afaceri Premium, supliment editat de Ziarul Financiar.

 

Roxana Petrescu, autoarea articolului din suplimentul ZF După Afaceri Premium, consideră că „vestea participării României la un eveniment de un asemenea calibru este cât se poate de îmbucurătoare. În plus, demonstrează că pe plan local a crescut o pătură de producători capabili să satisfacă cerințe universale.”

scan 1 salone del mobile

scan 2 salone del mobile

Sursă foto 1 si 2: www.salonemilano.it

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT