Home / Industria Mobilei  / Industria românească de mobilă se prezintă la MEBEL, MOSCOVA, cu stand național

Industria românească de mobilă se prezintă la MEBEL, MOSCOVA, cu stand național

15 mari producători români vor reprezenta țara noastră la expoziția de mobilă și design MEBEL, care se desfășoară la Moscova, în perioada 18 – 22 noiembrie 2019. Aceștia vor expune pe o suprafață de 522 mp. Organizatorul standului național este compania Godmother.

 

 

AMIK WOODEN TOYS,

AXM PROD 93,

ECOSILVA PROD COM SERV,

HORA, MOBEX,

PURE HOME COLLECTIONS,

RESETAR M, 

REGALLIS  INTERIORS,

SIMEX DESIGN,

SOPHIA 2004, SARMEXIN,

FAMEX,

CNC PLASMA FENCE,

CARO JIBOU,

MOZAIC VITRALII

 

România a reluat anul trecut participarea cu stand național la expoziția din Rusia, iar rezultatele au fost pe măsură

 

703 de firme, dintre care 632 pentru prima oară, au vizitat standurile celor 10 producători români care au reprezentat industria românească de mobilă anul trecut: AMIK WOODEN TOYS, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, EUROSIMEX, MAER IMPORT EXPORT, MOBEX, MOBILA DALIN, MOZAIC VITRALII, SCULPTURA SECUIASCĂ și SIMEX.

Cele mai multe dintre companiile care ne-au vizitat standurile au fost din Rusia, Uzbekistan, Azerbaijan, Kazahstan, Armenia, Belarus, Georgia, Mongolia, Republica Moldova, China, Belgia, Olanda, Spania. Reprezentanții companiilor românești au estimat atunci că, în urma discuțiilor purtate la Moscova, ar putea încheia contracte de aproape 2 milioane de euro.  Din datele statistice pe primele 7 luni ale acestui an rezultă o creștere cu 42% a exportului pe Federația Rusă.

 

Participarea companiilor românești de mobilă la târgul internațional din Rusia este posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează cu sprijin de la bugetul de stat, prin Programul național de promovare a exporturilor.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT