Home / Focus  / Începe Mobila Expo, evenimentul de home & deco al primăverii la Romexpo

Începe Mobila Expo, evenimentul de home & deco al primăverii la Romexpo

A mai rămas doar o zi până la deschiderea Mobila Expo, cel mai important târg de mobilă cu vânzare directă din România.

 

Companiile SIMEX, ALPROM, SARMEXIN, ARTGRANIT, ITA PRODUCTION, SZEL MOB, SIPRO, MOBILA FLAT STUDIO, STAER INTERNATIONAL, NEKY GROUP, STC INVEST vă așteaptă la ROMEXPO, Pavilionul B2, între 23-26 martie 2023, la târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, parte a conceptului #TotulPentruCasaTa, care prezintă evoluția sectorului home & deco și tendințele anului 2023. Manifestarea se adresează publicului larg, celor care doresc să achiziționeze diverse tipuri de mobilier destinate locuinței, biroului ori pentru HoReCa, direct de la companiile producătoare, la prețuri avantajoase.

 

Producătorii au pregătit discount-uri importante și aduc la eveniment toate tipurile de produse, de la mobilă de bucătărie, la dormitoare și sufragerii, de la accesorii, la decorațiuni pentru casă. Pe durata celor 4 zile de expoziție, specialiștii vor oferi consultanță gratuită pentru amenajarea oricărui tip de spațiu.

 

Experții companiei SIMEX, din Șimleu Silvaniei, vă așteaptă la târg pentru a vă face cunoscută povestea lemnului masiv, pe care acest brand recunoscut internațional o scrie de peste 75 de ani. Câteva dintre colecțiile consacrate de mobilier ale producătorului român respectiv Firenze, Yana și Carina, vor fi expuse într-un stand frumos amenajat pe o suprafață de 24 mp.

 

 

NEKY GRUP, furnizor de confort în România, va prezenta cele mai confortabile și calitative saltele, iar specialiștii companiei vă vor consilia în alegerea dormitorului perfect.

 

 

Compania STAER International produce mobilier pentru întreaga locuință și vă așteaptă la MOBILA EXPO pentru a vă oferi gratuit simularea 3D a amenajării, pentru o vizualizare mai bună a rezultatului final.

 

 

Cu o experiență de 28 de ani în producția de mobilier din lemn masiv, compania SZEL MOB vă așteaptă la standul 15, pavilionul B2, cu o gamă variată de mobilier, cu finisaje speciale care accentuează esența lemnului.

 

 

Compania ITA PRODUCTION aduce București, la ROMEXPO, modelele rotative de scaun JACKSON și VOLEO, cu un sistem care permite rotația de la șezut și spătar până la 180 de grade.

 

 

Dacă vreți să vă întâlniți cu profesioniștii în prelucrarea pietrei, ArtGranit este la MOBILA EXPO. Reprezentanții companiei sunt pregătiți cu soluții pentru amenajarea locuinței. Au creat o gamă de produse care răspunde celor mai exigente cerințe.

 

 

Cu o experiență de peste 50 de ani în producția de mobilier de înaltă clasă, ALPROM participă și la această ediție a MOBILA EXPO cu piese de excepție.

 

 

SARMEXIN vine cu noutăți pentru publicul consumator de mobilă clasică, pe care și l-a fidelizat prin măiestria cu care este prelucrată fiecare piesă de mobilier.

 

 

SIPRO participă la Mobila Expo cu soluții pentru bucătăria perfectă, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

 

 

Compania Flät prezintă cele mai noi modele de mobilă și oferă soluții pentru amenajarea casei.

 

 

STC Invest realizează confecții metalice pentru amenajări interioare și structuri metalice pentru mobilier, dar oferă și servicii de profil clienților, particularizate pentru fiecare solicitare primită.

 

 

În aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfășura alte 3 târguri specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO, expoziție de construcții și finisaje, ROMTHERM, expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului si EXPO FLOWERS & GARDEN, expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 

PROGRAM MOBILA EXPO

 

23 – 25 martie 2023, 10:00 – 18:00h

26 martie 2023, 10:00 – 16:00h

 

Articole despre MOBILA EXPO, AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT