Home / Design  / Începe MIFF 2023, cel mai mare eveniment de mobilier din Asia de Sud-Est

Începe MIFF 2023, cel mai mare eveniment de mobilier din Asia de Sud-Est

Circa 600 de expozanți își vor prezenta produsele la cel mai mare târg de mobilă B2B din Asia de Sud-Est, care va avea loc în perioada în 1-4 martie, în spațiile dedicate de la World Trade Center Kuala Lumpur (WTCKL) și Malaysia International Trade & Exhibition Center (MITEC). S-au înregistrat deja mii de cumpărători din 116 țări și regiuni, toți dornici să reia legătura cu furnizorii, la primul eveniment de mobilier al anului în Asia.

 

 

Organizat de Informa Markets, târgul a atras greii industriei din Malaezia și alți producători asiatici din China, India, Indonezia, Singapore, Thailanda, Vietnam, precum și pavilioane naționale din Taiwan, Japonia și Coreea de Sud. Redeschiderea frontierei Chinei aduce peste 200 de companii din mai multe orașe și debutul Furniture China @ Malaysia Show la MIFF, pentru prima sa ediție în afara Shanghaiului.

 

 

Kelie Lim, director general al MIFF: „Suntem extrem de încântați că MIFF a revenit acum la scara pre-pandemie. După incertitudinile din ultimii ani, târgul impulsionează creșterea industriei și comerțului mondial. MIFF oferă clienților noștri o gamă incredibilă de oportunități de a-și dezvolta afacerea și de a câștiga vizibilitate în rândul cumpărătorilor din întreaga lume. Salutăm Furniture China și mărcile pe care le aduce pentru a adăuga valoare spațiului expozițional și pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților noștri.”

 

 

„MIFF este un partener unic pentru Furniture China. Este o asociere a doi parteneri dinamici pentru a valorifica punctele noastre forte combinate și pentru a oferi mai multe beneficii comerțului cu amănuntul de mobilă la nivel mondial, dar și pentru a promova industria. MIFF și-a demonstrat relevanța pentru industrie și vedem un potențial imens pentru o relație pe termen lung”, completează Stella Zhong, director general adjunct Informa Markets Sinoexpo.

 

 

„Este o platformă esențială pentru exporturile de mobilă din Malaezia. Oferă oportunități valoroase producătorilor din Malaezia, în special IMM-urilor, de a deveni exportatori într-un mod rentabil, deoarece adună cumpărători de calitate din atât de multe țări într-un singur târg. În calitate de partener strategic al MIFF începând din 2012, MFA felicită MIFF pentru o revenire atât de puternică după o perioadă grea de pandemie”, spune și Steve Ong, președintele Muar Furniture Association – MFA (Asociația Mobilei din Regiunea Muar).

 

 

Ca pilon pentru exporturile de mobilier din Malaezia, MIFF găzduiește cele mai mari colecții de mobilier malaezian din lemn masiv și mobilier de birou din Asia de Sud-Est, susținute de segmente precum galeria designRena a producătorilor malaezieni de top și Muar Hall (Hala Regiunii Muar).

 

 

Tinerii designeri din Malaezia pregătiți pentru a sprijini exporturile sunt prezenția la xOrdinary Showcase, o expoziție al cărei curator este unul dintre cele mai interesante talente din țară, Lim Bo Qiang, un câștigător anterior al concursului MIFF Furniture Design Competition, care a apărut și la SaloneSatellite, evenimentul dedicat tinerilor designeri la renumitul târg Salone del Mobile.Milano. xOrdinary Showcase intră în al doilea an de existență cu accent pe produse pentru un stil de viață eco, inspirate de rădăcinile multiculturale ale Malaeziei.

 

 

Detalii pe miff.com.my

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT