Home / Promo  / Încă 4 zile de expoziție la Salone del Mobile

Încă 4 zile de expoziție la Salone del Mobile

Colecția BEAMS by Nord Arin, în premieră la Milano

 

Tâmplarii din Munții Carpați au creat întotdeauna mobilier care a rezistat timpului și tuturor schimbărilor climatice, fiind robust, stabil și durabil. Astăzi se naște colecția de grinzi. Proiectul și construcția se bazează pe grinzi de stejar bine asimilate, care folosesc și tehnici tradiționale cum ar fi îmbinarea în comun. Colierul elegant, care unește grinzile, evidențiază căldura și simplitatea lemnului în contrast cu elementele metalice.

 

Componentele de mobilier ale colecției BEAMS au fost create pentru toate tipurile de locuințe, de la case moderne, la clasice și contemporane.

 

 

 

Casa ta de vis. Reimaginată. By MAER Charme

 

Parte din repertoriul naturii, aceste pietre sunt capodopere excepționale, apreciate din cele mai vechi timpuri și clasificate drept pietre semiprețioase.

 

MAER Charme produce plăci sau plăci cu două fețe identice și piese lustruite, tăiate la dimensiuni, realizate la comandă și design special conform proiectelor. Grosimea minimă a produselor este de 0,6 cm / 0,23. Plăcile standard sunt în grosime de 2 cm/0,78 cm.

 

La cerere, se poate aplica aur, argint (imitație sau real), alamă, cupru, oțel inoxidabil, cristale și perle Swarovski de diferite culori și dimensiuni. Finisarea produselor poate fi lustruită, lucioasă sau luciu mat, finisaj din piele (periat) sau anti-alunecare.

 

MAER Charme produce materiale pentru industria navală, autocare de lux, jeturi/avioane private, centre spa și piscine, mobilier, decorațiuni. Toate produsele sunt destinate utilizării în interior, dar o parte dintre ele (cu aplicarea unei rășini speciale) pot fi folosite chiar și pentru exterior.

 

 

Mobilă fermecătoare pentru case cu suflet de la ROMINA FURNITURE

 

Cele mai avansate tehnologii, accesoriile trebuie să servească unui singur scop: dezvăluirea sufletului interior al lemnului, această creație prețioasă a naturii luată în cea mai bună formă, puternică și blândă, caldă și dură, mereu în schimbare. Înțelegerea aprofundată a stilului de viață al familiei și a aspirațiilor acesteia, precum și expertiza în artizanatul lemnului fac parte din tradiția noastră, pentru a adăuga în permanență valoare și calitate în casele oamenilor. Credem că fiecare piesă de mobilier pe care o aduceți în casele voastre trebuie să fie durabilă, dar și suficient de fermecătoare pentru  vă câștiga inimile.

 

 

SZEL MOB prezintă la Milano elemente inedite ale colecției rustice de mobilier

 

Colecția rustică de la SZEL MOB conține peste 500 de modele în peste 70 de finisaje.

 

Mobilierul este fabricat din lemn masiv de cea mai bună calitate, în special de pin și de stejar, vopsit ecologic, cu vopsea pe bază de apă. De asemenea, compania produce mobilier personalizat, la dimensiunile și solicitările clienților.

 

SZEL MOB activează în domeniul producției de mobilier din 1994.

 

 

Cele 17 companii românești, prezente la Milano, respectiv ADOR MOBILA, ADRIAN SISTEM, AXM PROD’93, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, DIS PROD, ECOMATRIX, MAER IMPORT EXPORT, MOBEX&COMPANY, MOBILA DALIN, NORD ARIN PROD COM, QUADRA INVEST, SESSIO.EU, SOPHIA 2004, SZEL MOB, UBIKUBI se află în Hall 18. Participarea cu stand național a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

Pentru a afla noutățile de la Salone del Mobile Milano, urmărește-ne pe facebook.com/revistamobilaAPMR

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT