Home / Industria Mobilei  / Încă 3 companii au fost atestate și 4 reatestate ca producător de mobilă

Încă 3 companii au fost atestate și 4 reatestate ca producător de mobilă

Companiile CONS EVAL PIT – Poienarii de Argeș, MADERAS IMPEX – Brașov, POP FRANCE –  Seini, Maramureş sunt la prima atestare, iar COROM EXPORT – Dăești, Vâlcea, DETROIT CITY IMPORT-EXPORT – Ditrău, Harghita, FAZY LEMN-MOB – Avrămești, Harghita și SPIC ATELIER MANUFACTURA – Bucov, Prahova au fost reatestate ca producător de mobilă, în ședința Comisiei de atestare care a avut loc luni, 14 iunie 2021, la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

 

Lista actualizată a societăților atestate ca producător de mobilă poate fi consultată AICI.

 

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Dosarele pentru atestare se trimit la APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

 

Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele de atestare sau de reatestare trebuie să conțină toată documentația necesară!  Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Secretariatul Comisiei de atestare, înainte de trimiterea documentelor pentru verificarea acestora în prealabil.

 

CONTACT:

Gheorghe Chișe, 0729166227, gh.chise@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT