Home / Industria Mobilei  / Încă 3 companii au fost atestate ca producător de mobilă

Încă 3 companii au fost atestate ca producător de mobilă

La prima atestare se află HATY din Băbeni, jud. Vâlcea, companie care nu este membră a APMR și BEST WOOD IMPORT EXPORT din Bodești, jud. Prahova, producător de mobilă nou membru al APMR. De asemenea, în ședința Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă din 25 octombrie 2022 a fost reatestată fabrica VASCONY PROD din Ulmi, jud. Dâmbovița, companie membră a APMR.

26 producători de mobilă sunt la prima atestare, iar 61 de companii au fost reatestate

 

În ultimii 5 ani, de când a luat ființă Comisia de atestare formată din specialiști ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, reprezentanți din industrie și din APMR, au fost acordate 215 certificate care atestă calitatea de producător de mobilă. 87 de companii sunt cu atestatele la termen, dar 128 au termenul de valabilitate expirat.

 

Vă reamintim că persoanele juridice care obțin 𝗰𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art. 60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008 – Codul Silvic și beneficiază de 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗲𝗺𝗽𝘁𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁𝗶𝗲, în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Dosarele pentru atestare se trimit la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

CONTACT

 

Gheorghe Chișe, 0729166227, gh.chise@industriamobilei.ro

 

𝗟𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗮 𝗮 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗮 ➡️ https://s9.ro/1d50

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT