Home / Industria Mobilei  / În ultima perioadă cererea a fost foarte bună, produsele ALPROM au mare căutare

În ultima perioadă cererea a fost foarte bună, produsele ALPROM au mare căutare

Compania ALPROM nu a fost afectată de pandemia de coronavirus, fabrica a continuat să producă, cu respectarea normelor sanitare.

 

Florina Pirciu, director economic ALPROM: „Târgurile și expozițiile au fost anulate, dar suntem recunoscători pentru participarea la târgurile anterioare, chiar a ajutat. Clienții știu de noi și ne-au căutat. Au venit, au vizitat site-ul, pagina de facebook, într-un fel au ajuns la noi. Am funcționat tot anul, nu am stat deloc. Nu am fost afectați, nu am avut îmbolnăviri și am avut comenzi. Din punctul acesta de vedere a fost un an bun.”

 

 

Mai mult decât atât, ALPROM continuă procesul de retehnologizare și investește în marketing și promovare.

 

 

Florina Pirciu, director economic ALPROM: „Suntem în plină dezvoltare, deja am achiziționat 6 utilaje noi și am aplicat și la următorul GRANT în valoare de aproximativ 500.000 de euro tot pentru retehnologizare.  În această perioadă ne-am propus să facem un magazin online. Am început un parteneriat cu o echipă tânără care a găsit o modalitate de ne prezenta produsele într-un mod foarte atrăgător. Suntem în lucru și sperăm ca, în prima parte a anului următor, să putem vinde și prin intermediul acestui magazin.”

 

 

Acum vânzările produselor marca ALPROM se fac prin magazine partenere, fizice sau online. Acestea preiau comenzile, iar ALPROM le onorează.

 

 

ALPROM Pitești este unul dintre producătorii importanți de mobilier din România cu o experiență de peste 50 de in producția de mobilier pentru piața locala sau străină. În momentul de față produce mobilier din lemn pentru living, dormitor și hotel, cu design exclusiv/marcă proprie, în peste 15 țări europene. Marca ALPROM este reprezentată prin mobilă autentică, recunoscută prin calitate și durabilitate.

 

 

Produsele pot fi văzute pe alprom-sa.ro

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT