Home / Promo  / ÎMPREUNĂ RIDICĂM ROMÂNIA!

ÎMPREUNĂ RIDICĂM ROMÂNIA!

Iată îndemnul care ilustrează participarea României la IMM Cologne 2018

 

Țara noastră a fost una dintre cele 50 de țări reprezentate la această expoziție internațională foarte importantă în industria mobilei. 23 de firme românești, cu 10 mai multe decât în 2017, și-au expus cele mai interesante produse, au încercat să-și promoveze colecțiile noi, au avut sute de întâlniri cu potențiali clienți, cu unii au încheiat deja, iar cu alții sunt în negociere pentru finalizarea unor contracte importante pentru comercializarea produselor fabricate în România.

 

 

Elena Grumaz, general manager Carel WoodWorks: „Nu încape îndoială că munca  și eforturile APMR au fost esențiale în organizarea, din nou, a acestui târg. Mulțumim și ministerului pentru sprijin. Poate ca nu suntem mulțumiți de multe lucruri făcute sau mai ales nefăcute de către guvernanți, dar consider că trebuie aduse mulțumiri pentru ceea ce s-a realizat, pentru ca acestea să ajungă la ei, să-i motiveze, să fie alături de noi mai departe, pentru că doar împreună ridicăm România.”

 

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Mulțumim pentru gânduri, vă felicităm pentru participarea la IMM Cologne 2018 și vă asigurăm de întreaga noastră implicare pentru rezolvarea –  în timp util – a participării României cu stand național la Salone Internazionale del Mobile Milano, 17 – 22 aprilie, și ICFF New York, 20 – 23 mai, evenimente la care firmele care doresc să expună s-au înscris deja. De asemenea, așa cum v-am comunicat, sunt cuprinse în Programul de promovare a exporturilor pentru anul 2018 și expozițiile Maison & Objet Paris, 7 – 11 Septembrie, INDEX Qatar, 13 – 15 Noiembrie și Mebel Moscova, 19 – 23 Noiembrie.”

 

Cu ce produse s-au evidențiat firmele românești la IMM Cologne 2018

 

CAREL WOODWORKS SATU MARE a atras privirile vizitatorilor prin expunerea unei game largi de mobilier din lemn masiv, în special stejar, în culori naturale. Este vorba despre mese cu picioare din metal sau lemn gros, dar și despre scaune și fotolii din piele sau material textil.

 

Vedeta standului a fost masa de stejar natural cu o grosime 90 mm, realizată din două bucăți. Producătorul a încercat să păstreze lemnul exact așa cum a crescut, iar procesele tehnologice de prelucrare a materialului lemnos să nu afecteze creația naturii, ci, mai degrabă, să o pună în valoare. Mai mult, producătorul a expus și o masa creată din bucăți mici (resturi rezultate în urma tăierii). Produsul a fost creat din respect pentru lemn, pentru că și acele bucăți sunt parte din pădure.

 

Mai multe despre produsele CAREL WOODWORKS găsiți pe site-ul companiei carel.ro

 

 

 

Prezentă pentru prima dată la Imm Cologne, LEMN PROD EX COM a promovat brandul XO-Interiors

 

Compania a expus 4 mari colecții de mobilier din lemn masiv, dar și un sortiment divers de mese, scaune, fotolii. Toate produsele sunt disponibile în cele șapte culori ale colecției XO Interiors. Mobilierul poate fi livrat și într-un finisaj antic. Acest finisaj este realizat prin șlefuirea ușoară a marginilor și o finisare specială care creează un aspect antic pentru mobilier. Colecția de mese oferă atât modele clasice, cât și moderne, disponibile în diferite finisaje ale lemnului.

 

Teona Peovici, product designer LEMN PROD EX COM: „Designul propriu prinde foarte bine pe piața germană și nu numai. Avem clienți în toată Europa. Calitatea este la standardul dorit de ei.”

 

Toate colecțiile disponibile sub brandul XO Interiors pot fi vizionate aici xo-interiors.com

 

 

CD SOFA FACTORY a expus la Koln mobilier tapițat produs integral în fabrica de la Câmpulung Mușcel

 

Compania a prezentat o selecție deosebită de modele de canapele, fotolii și scaune destinate oricărui tip de spațiu (hotel, restaurant, office, living, club).  Cu Colectia Chester producătorul se adresează sectorului HoReCa, dar realizează produse personalizate, în funcție de necesitățile clientului.

 

Roxana Tănase, responsabil import-export CD SOFA FACTORY: „Toate produsele respectă normele de siguranță anti-foc, pe normativa europeană și chiar și pe normativa englezească, care este și mai riguroasă. Toate materialele trebuie sa fie ignifugate.”

 

Vezi mai multe pe cdsofa.eu

 

 

Citește și

http://www.revistamobila.ro/peste-1200-de-expozanti-din-50-de-tari-au-expus-la-imm-cologne/

http://www.revistamobila.ro/simex-prezinta-premiera-la-imm-cologne-noul-brand-mood/

http://www.revistamobila.ro/trend-furniture-expune-pentru-prima-data-la-imm-cologne/

http://www.revistamobila.ro/ka-ma-trading-participa-pentru-3-oara-la-expozitia-imm-cologne/

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT