Home / Design  / IMAR MOB DESIGN: mediul de afaceri din România este nepredictibil

IMAR MOB DESIGN: mediul de afaceri din România este nepredictibil

„Anul 2016 a fost un an satisfăcător, din punctul de vedere al producției și mulțumirii clienților noștri, însă mai puțin bun din punct de vedere financiar. Cea mai importantă problemă a fost – și încă este – creșterea constantă a prețului de achiziție a materialului lemnos, care se reflectă direct în costurile de producție.

 

IMAR MOB 2

Mediul de afaceri din țară este afectat de cel politic și, din păcate, rămâne nepredictibil, nu  poți stabili un plan de afaceri de viitor pentru atingerea obiectivelor propuse, care să fie și realist.

 

IMAR MOB 1

Am reușit să promovăm pe piață colecții noi de mobilier, dar și produse cu finisaje noi. Menționăm cabinetul de lucru Renaștere Spaniolă, realizat într-o nouă concepție și cu un finisaj aparte, precum și piese de mobilier din programul Regal, cu intarsii lucrate special. Desigur, am încercat să avem continuitate pe livrările pentru export, în mod deosebit pe piața Federației Ruse, unde avem o veche tradiție. Însă nu am neglijat  nici piața internă, am răspuns prompt solicitărilor clienților noștri. Le-am recomanda cumpărătorilor români să privească cu atenție spre producătorii interni de mobilă. Din păcate, se restrânge numărul celor care realizează mobilă de artă, din lemn masiv, cu intarsii și sculpturi realizate manual. Noi le promitem flexibilitate, le garantăm că ne vom adapta cerințelor, respectându-ne în același timp profesia.

 

IMAR MOB 3

Mai multe despre IMAR MOB DESIGN pe www.imar-sa.ro

 

IMAR MOB intarsie IMAR MOB OXFORD TRAFOR

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT