Home / Promo  / IKEA Pallady și-a deschis astăzi porțile pentru clienți

IKEA Pallady și-a deschis astăzi porțile pentru clienți

Deschiderea oficială a magazinului IKEA Pallady a avut loc azi-dimineață, la ora 10:00. Programul noului magazin va fi ca și cel din Băneasa, de luni până duminică, de la 10:00-22:00h.

 

Magazinul, situat pe bulevardul Theodor Pallady din București, are aproximativ 37.000 de metri pătrați și pune la dispoziția clienților circa 10.000 de produse IKEA. Noul magazin dispune de 1.300 de locuri de parcare și 4 stații de încărcare pentru mașini electrice. De asemenea, a deschis bine-cunoscutul restaurant IKEA, magazin de delicatese suedeze și loc de joacă pentru copii.

 

 

Deschiderea oficială a noii locații IKEA din București a fost marcată simbolic prin plantarea unui copac la care au participat Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe, Vladislav Lalic, Property şi Expansion Manager al IKEA South East Europe şi Cas Lachaert, Store Manager al IKEA Pallady. Alături de reprezentanţii IKEA, la ceremonie  s-au aflat Anneli Lindahl Kenny – Ambasadorul Suediei în România, Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Robert Negoiţă – primarul sectorului 3.

 

 

Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe: „Suntem bucuroşi să continuăm călătoria noastră în România şi să deschidem Pallady, cel mai mare magazin al nostru din Sud Estul Europei şi cel de-al doilea din Bucureşti. Deschizând acest magazin răspundem numărului tot mai mare de clienţi din România – numai în ultimul an IKEA a înregistrat o creştere de 11%, care face din această ţară una dintre cele mai performante pieţe IKEA din lume!”

 

Lucrările la IKEA Pallady din București au fost demarate în anul 2017, iar investiția s-a ridicat la 90 de milioane de euro. În noul magazin urmează să lucreze 600 de angajați.

 

Credit foto: IKEA

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT