Home / Design  / IDEZIO țintește industria ospitalității din Europa

IDEZIO țintește industria ospitalității din Europa

Din punct de vedere al evoluției companiei, în 2016, după 13 ani de activitate în domeniul producției de mobilier premium, IDEZIO a ajuns într-un prag de maturitate, în care și-a orientat activitatea tot mai mult spre industria ospitalității. Ca proiecte de referință realizate anul acesta, amintim contribuția companiei la reamenajarea restaurantului Dacia Felix din cadrul hotelului Radisson Blu. În prezent, echipele firmei IDEZIO lucrează la amenajarea hotelului Park Inn Diegem din Belgia. Anul 2017 se anunță și mai promițător, compania având deja stabilite acorduri pentru proiecte hoteliere importante din străinătate. La obiectivul de pătrundere pe piața globală contribuie și contextul internațional favorabil:  industria hotelieră cunoaște un val de dezvoltare, pe măsură ce infuziile de capital cresc numărul de jucători din industrie și creează un moment prielnic pentru achiziții.

 

park-inn-idezio furniture (1)

park-inn-idezio furniture (14)

 

În cazul amenajărilor din industria ospitalității, mobilierul este elementul distinctiv ce adaugă personalitate unui loc. Dincolo de acest aspect, accentul pică pe maximizarea spațiului din punct de vedere ergonomic, prin piese plasate strategic, ce contribuie la crearea unui ambient relaxant, practic și sigur pentru oaspeți.

 

park-inn-idezio furniture (6)

park-inn-idezio furniture (15)

park-inn-idezio furniture (16)

 

Cu peste 1000 de camere de hotel mobilate doar în ultimii 4 ani, IDEZIO este unul dintre cei mai activi furnizori de soluții profesionale de mobilier din industria hotelieră. Fie că este vorba de schimbarea destinației unui imobil, amenajarea completă sau reamenajarea unor spații, compania dispune de resursele și know-how-ul necesare pentru derularea proiectelor, indiferent de gradul de complexitate. Cunoașterea funcționalităților specifice, experiența, calitatea lucrărilor și serviciile post-vânzare sunt criteriile în funcție de care companiile hoteliere au ales IDEZIO ca furnizor de servicii de amenajare.

 

ramada_plaza-idezio furniture (3)

ramada_plaza-idezio furniture (6)

ramada_plaza-idezio furniture (7)

ramada_plaza-idezio furniture (9)

Mai multe despre activitatea companiei IDEZIO – lucrări de amenajare/mobilare a facilităților de cazare pe www.idezio.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT